ΑΥΡΙΟ ΤΡΙΤΗ Η ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΚΗΔΕΙΑ ΤΟΥ ΝΙΚΟΥ ΣΙΜΟΥ ΣΤΗΝ ΑΓΙΑ

Η πολιτική κηδεία του Νίκου Σίμου που έφυγε ξαφνικά το Σάββατο από τη ζωή σε ηλικία 38 ετών θα γίνει αύριο Τρίτη 1 Φλεβάρη, στις 12 μ. στην Αγιά της Λάρισας, στο κτήριο του πολιτιστικού κέντρου “Χρυσαλίδα”.

Εν τω μεταξύ η Επιτροπή Περιοχής της ΚΟ Αττικής του ΚΚΕ αποχαιρετά με μεγάλη θλίψη και οδύνη τον Νίκο Σίμο.

Στην ανακοίνωσή της αναφέρει:

«Ο σύντροφος Νίκος ήταν ένας μαχητής της ζωής και του Κόμματος. Ακούραστος και χαμογελαστός πάντα! Έτσι πάλεψε με τις μεγάλες δυσκολίες που προκύψαν από το σοβαρό πρόβλημα υγείας που αντιμετώπιζε, ασυμβίβαστα και ανυποχώρητα, συμβάλλοντας με όλο του το “είναι” στην υπόθεση του Κόμματος.

Γεννήθηκε και μεγάλωσε στο Μεταξοχώρι Αγιάς. Από μικρός μαθητής 14χρονών που οργανώθηκε στην ΚΝΕ, στην Αγιά Λάρισας, πρωτοστάτησε στους αγώνες του μαθητικού κινήματος της περιόδου και είχε συμβολή στο δυνάμωμα της οργάνωσης της ΚΝΕ στην Ύπαιθρο της Λάρισας, στην οποία υπήρξε στέλεχος μέχρι να περάσει στη σχολή του. Σπούδασε και αποφοίτησε από το ΤΕΙ Σερρών, στο τμήμα Λογιστικής.

Το 2003 έγινε μέλος του Κόμματος. Είχε μεγάλη συμβολή στη δράση της οργάνωσης στη σχολή του και όχι μόνο, αναλαμβάνοντας αρκετές υπεύθυνες χρεώσεις ως μέλος του Γραφείου Περιοχής και του Συμβουλίου Περιοχής Κεντρικής Μακεδονίας της ΚΝΕ. Έτσι συνέχισε και ως μέλος της ΤΕ Βιομηχανίας της ΟΠ Κεντρικής Μακεδονίας του ΚΚΕ. Με δύναμη αντιμετώπισε και το μεγάλο πρόβλημα υγείας που προέκυψε στην πορεία της ζωής του.

Το 2014 μετακόμισε στον Πειραιά, στο Κερατσίνι, αναλαμβάνοντας, όλα αυτά τα χρόνια, ευθύνες ως μέλος του γραφείου της ΚΟΒ Αμφιάλης. Οι σύντροφοί του στην ΚΟΒ του, δεν θα ξεχάσουν ποτέ τον παλμό, την αποφασιστικότητα και τη αισιοδοξία που τους γέμιζε ο σύντροφος Νίκος, όταν έπαιρνε το λόγο στην Γενική Συνέλευση, σε κάποια σύσκεψη ή όταν πρωτοστατούσε στη δράση του Κόμματος.

Με την ίδια ενεργητικότητα πάλεψε μέσα από της γραμμές του αναπηρικού κινήματος, ως επικεφαλής των νεφροπαθών, μέλος της γραμματείας της Συντονιστικής Επιτροπής Αναπήρων.

Σύντροφε Νίκο, καλό ταξίδι! Θα μας λείψουν πολύ το χαμόγελο, η δυναμική φωνή σου, η λεβεντιά σου.

Εκφράζουμε τα βαθύτατα και θερμά μας συλλυπητήρια, στη μητέρα σου Μαρία, στον πατέρα σου Πέτρο, στην αδελφή σου Δέσποινα, στους οικείους σου καθώς και στη συντρόφισσά σου στη ζωή, Δέσποινα Μαστρολέων, μέλος της ΕΠ της ΚΟΑ».

Για τη μετακίνηση για την κηδεία, η ΚΟ Πειραιά του ΚΚΕ προγραμματίζει πούλμαν, που θα αναχωρήσουν στις 5:30 το πρωί από την πλατεία Λαού στο Κερατσίνι.

Τα συλλυπητήριά τους εκφράζουν επίσης το Κεντρικό Συμβούλιο της ΚΝΕ, η Επιτροπή Περιοχής Θεσσαλίας του ΚΚΕ, η Επιτροπή Περιοχής Κεντρικής Μακεδονίας του ΚΚΕ και η Τομεακή Επιτροπή Πέλλας του ΚΚΕ.

Η ΤΟ Τηλεπικοινωνιών και Πληροφορικής της ΚΟ Αττικής του ΚΚΕ και η Οργάνωση Τηλεπικοινωνιών – Πληροφορικής Αττικής της ΚΝΕ, εκφράζουν τη θλίψη τους για τον πρόωρο θάνατο του συντρόφου, Νίκου Σίμου και τα θερμά τους συλλυπητήρια στην οικογένειά του και τη σύντροφό του Δέσποινα Μαστρολέων.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ