ΠΕΘΑΝΕ ΞΑΦΝΙΚΑ ΣΗΜΕΡΑ Ο 48ΧΡΟΝΟΣ ΕΙΚΟΝΟΛΗΠΤΗΣ ΒΑΛΑΝΤΗΣ ΚΑΠΙΤΣΑΣ

Έφυγε το πρωί από τη ζωή ο εικονολήπτης Βαλάντης Καπίτσας σε ηλικία 48 ετών. Σύμφωνα με πληροφορίες, υπέστη ανακοπή καρδιάς σήμερα στις 7:30 το πρωί στο σπίτι του. Από χθες είχε πυρετό και είχε ενημερώσει το τηλεοπτικό κανάλι ASTRA όπου εργαζόταν ότι δεν θα πήγαινε στη δουλειά. Επίσης ήταν συνεργάτης της Μητρόπολης Δημητριάδος. Ήταν παντρεμένος με τη Χαρά Μαυρογόνατου και πατέρας δύο παιδιών.

H νεκρώσιμος ακολουθία θα τελεστεί αύριο στις 3 το μεσημέρι στον Ι.Ν. Αγίων Αναργύρων.

Τη βαθιά θλίψη και οδύνη του για τον ξαφνικό θάνατο του Βαλάντη Καπίτσα εκφράζει με δήλωσή του ο Μητροπολίτης Δημητριάδος κ. Ιγνάτιος:

«Ως κεραυνός εν αιθρία έφθασε στα ώτα μας η είδηση του αιφνιδίου θανάτου του αγαπητού μας Βαλάντη Καπίτσα, στελέχους του τηλεοπτικού σταθμού astra, ιδιαιτέρως αγαπητού στους κόλπους της τοπικής μας κοινωνίας. Ο Βαλάντης, τα τελευταία χρόνια, είχε εξελιχθεί σε πολύτιμο συνεργάτη της Ιεράς Μητροπόλεώς μας, καθώς, μέσα από τις τηλεοπτικές μεταδόσεις των λατρευτικών συνάξεων και λοιπών εκδηλώσεων της τοπικής μας Εκκλησίας, φρόντιζε να φθάνει ο λόγος του Θεού και του Επισκόπου, αλλά και η εμπειρία της Θείας Λατρείας σε κάθε σπίτι, και μάλιστα σε καιρό πανδημίας, που δεν επιτρέπει στους πολλούς να προσέλθουν στους Ναούς για να λειτουργηθούν. Μέσα απ’ αυτήν συνεργασία, εκτιμήσαμε το ήθος, την αξιοπρέπεια και την φιλοτιμία του ανδρός και αναπτύξαμε μαζί του σχέση βαθειάς εμπιστοσύνης και αγάπης. Γι’ αυτό και ο θάνατός του μας γεμίζει θλίψη και οδύνη, που μετατρέπουμε, όμως, σε ολόθυμη προσευχή για την ανάπαυση της ψυχής του εν χώρα ζώντων και σκηναίς δικαίων. Στην δε βαρυπενθούσα οικογένειά του ευχόμαστε πατρικώς την άνωθεν παρηγορία».

Ο Εμπορικός Σύλλογο Βόλου

Με μεγάλη θλίψη πληροφορηθήκαμε τον αιφνίδιο θάνατο του αγαπητού εικονολήπτη, Βαλάντη Καπίτσα. Αλησμόνητο θα μείνει το χαμόγελο του αγαπητού Βαλάντη, που με αφοσίωση κάλυπτε τα ρεπορτάζ της εμπορικής αγοράς και ήταν πάντα παρών στα γεγονότα.
Ο Πρόεδρος, Οντόπουλος Απόστολος και τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου του Εμπορικού Συλλόγου Βόλου εκφράζουν τα βαθιά συλλυπητήρια στην οικογένεια του εκλιπόντος.

Καλό ταξίδι, αγαπητέ Βαλάντη.

Η Π.Π.Μ. για το θάνατο του Β. Καπίτσα

Η Περιβαλλοντική Πρωτοβουλία Μαγνησίας (ΠΠΜ) εκφράζει τη λύπη της γιατί έφυγε πρόωρα από τη ζωή ο εικονολήπτης του ΑΣΤΡΑ Βαλάντης Καπίτσας. Ένας άνθρωπος χαρούμενος, φιλικός και εξαιρετικός επαγγελματίας. Η ΠΠΜ έχει τις καλύτερες εικόνες από τη συνεργασία μαζί του. Πραγματικά θα μας λείψει.

Ας είναι ελαφρύ το χώμα που θα τον σκεπάσει

Συλλυπητήριο μήνυμα του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ Μαγνησίας

Εκφράζουμε την βαθιά μας θλίψη για τον τόσο πρόωρο θάνατο του Βαλάντη Καπίτσα, εικονολήπτη του τηλεοπτικού σταθμού ASTRA.Η καλοσυνάτη παρουσία του και η ευγένειά του τον έκανε να είναι μία από τις πιο συμπαθείς παρουσίες στον δημόσιο βίο της πόλης.

Η τοπική κοινωνία είναι από σήμερα φτωχότερη. Δεν είναι τυχαίο ότι όλοι και όλες σοκαρίστηκαν στο άκουσμα αυτής της είδησης.

Θερμά συλλυπητήρια στην οικογένεια και στους οικείους του και στον τηλεοπτικό σταθμό ASTRA

Δήλωση Αχιλλέα Μπέου για τον θάνατο του Βαλάντη Καπίτσα

Θέλω να εκφράσω την οδύνη μου για τον ξαφνικό θάνατο του Βαλάντη Καπίτσα, ενός νέου ανθρώπου και οικογενειάρχη, τόσο γνωστού και αγαπητού σε όλη την κοινωνία της πόλης από την πολυετή δραστηριοποίησή του στο χώρο των ΜΜΕ.

Δεν ήταν μόνο ένας καλός επαγγελματίας – εικονολήπτης, αλλά και ένας ευχάριστος, ζεστός άνθρωπος πάντα με το χαμόγελο και το αστείο. Εκφράζω τα ειλικρινή συλλυπητήρια μου στην οικογένειά του και σε όλους τους οικείους του και στην τηλεοπτική του οικογένεια του Astra , μέλος της οποίας ήταν για χρόνια.

Μαζί για το Βόλο: Συλλυπητήρια

Μεγάλη θλίψη σκόρπισε στην κοινωνία του Βόλου η είδηση του θανάτου του Βαλάντη Καπίτσα, εικονολήπτη του τηλεοπτικού σταθμού ASTRATV. Ο επαγγελματισμός, η φιλικότητα, η καλή του διάθεση απέναντι σε όλους είχαν καταστήσει τον εκλιπόντα, αγαπητό σε όλες και όλους. Θα μας λείψει η παρουσία του σε εκδηλώσεις, συνεντεύξεις τύπου, συνεδριάσεις θεσμικών οργάνων, πορείες, στις περισσότερες εκφάνσεις του δημόσιου βίου.

Τα θερμά μας συλλυπητήρια στην οικογένεια και τους οικείους του

ΕΙΝΚΥΜ για την απώλεια του Βαλάντη Καπίτσα

Με ιδιαίτερη θλίψη η ιατρική μας κοινότητα ενημερώθηκε για το πρόωρο χαμό του Βαλάντη Καπίτσα. Ιδιαίτερα στενάχωρη η απώλεια ενός ζεστού ανθρώπου. Ιδιαίτερα στενάχωρη η έλλειψη ενός ακούραστου επαγγελματία. Ενός επαγγελματία που με την καθημερινή παρουσία πίσω από τις κάμερες υπηρέτησε το μαχόμενο ρεπορτάζ. Η Δημόσια Υγεία έχασε ένα ακόμη παραστάτη. Καλό ταξίδι στη γειτονιά των αγγέλων φίλε.

Το Επιμελητήριο Μαγνησίας

Κεραυνός εν αιθρία η είδηση του ξαφνικού θανάτου του εικονολήπτη Βαλάντη Καπίτσα, νωρίς σήμερα το πρωί. Η μαχητικότητα και εργατικότητά του, ο επαγγελματισμός και η προσιτότητά του χαρακτήριζαν τον επαγγελματικό βίο του ανθρώπου που συνέδεσε τη ζωή του με την ζωντάνια και το χαμόγελό του.

Μεγάλη η απώλεια για τον κόσμο των ΜΜΕ και τους οικείους του.

Η διοίκηση του Επιμελητηρίου Μαγνησίας εκφράζει τα ειλικρινή συλλυπητήρια για τον χαμό του

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ