ΔΙΚΗΓΟΡΟΣ ΤΗΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΣ ΤΟΥ 19ΧΡΟΝΟΥ ΠΟΥ ΔΟΛΟΦΟΝΗΘΗΚΕ ΑΝΑΛΑΜΒΑΝΕΙ ΔΩΡΕΑΝ Ο ΑΛ. ΚΟΥΓΙΑΣ

Την υποστήριξη της κατηγορίας για την οικογένεια του 19χρονου θύματος, οπαδού του Άρη, που δολοφόνησαν άγρια δέκα οπαδοί του ΠΑΟΚ, θα αναλάβει δωρεάν ο Πρόεδρος της ΠΑΕ ΑΕΛ, κος Αλέξης Κούγιας, κατόπιν αιτήματος των Προέδρων της ΠΑΕ Άρης και του Ερασιτέχνη Άρη, κ.κ. Καρυπίδη και Αρβανίτη.

Αύριο οι ποδοσφαιριστές της ΠΑΕ ΑΕΛ σε ένδειξη συμπαράστασης προς τις οικογένειες και των τριών θυμάτων των απάνθρωπων δέκα δολοφόνων, οι οποίοι δολοφόνησαν τον έναν οπαδό και τραυμάτισαν τους άλλους δύο, θα αγωνιστούν με μαύρα περιβραχιόνια.

Δυστυχώς και στη Λάρισα αυτοονομαζόμενοι οργανωμένοι οπαδοί, που έχουν κατηγορηθεί για απόπειρα ανθρωποκτονίας και άλλα κακουργήματα, αντί να αποδοκιμάζονται από το σύνολο των δημοσιογράφων και των Μέσων Μαζικής Ενημέρωσης της Λάρισας, διαφημίζουν τις εκβιαστικές συμπεριφορές τους και προβάλλουν πανό όπου απειλείται η ζωή του κ. Κούγια και μελών του Δ.Σ. της ΠΑΕ ΑΕΛ.

Τα ίδια πρόσωπα είναι παρόντα με μαύρα ρούχα και μαύρες κουκούλες σε όλους τους αγώνες της ποδοσφαιρικής ομάδας της Ερασιτεχνικής ΑΕΛ, η οποία συμμετέχει στη Β΄κατηγορία της ΕΠΣ Λάρισας, βιαιοπραγώντας και εξυβρίζοντας τους ολιγοστούς οπαδούς των αντιπάλων ομάδων της Ερασιτεχνικής, της οποίας αποτελούν και τους μοναδικούς οπαδούς.

Τους συγκεκριμένους κακοποιούς και δήθεν οπαδούς της ΑΕΛ έχει καταγγείλει ο Πρόεδρος της ΠΑΕ ΑΕΛ στον Εισαγγελέα Εφετών, κ. Δασκαλόπουλο, και ήδη διενεργείται από την Ασφάλεια Λαρίσης προανακριτική διαδικασία.

Επιτέλους πρέπει να διώξουμε όλους τους εγκληματίες από το ποδόσφαιρο, που έχουν απομακρύνει τις οικογένειες και τα παιδιά τους από τα γήπεδα, και αυτό είναι ιερή υποχρέωση όλων μας για να μη θρηνήσουμε και στη Λάρισα θύματα.

Τελευταία εμφάνιση αυτών των εγκληματιών έγινε στο παιχνίδι κυπέλλου απέναντι στον ΠΑΟΚ, όπου και οπαδούς μας οικογενειάρχες και μικρά παιδιά προπηλάκισαν, που τους αποδοκίμαζαν, και καταστροφές στο ιστορικό γήπεδό μας προξένησαν.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ