ΣΟΚΑΡΙΣΤΙΚΟ BULLYING ΣΕ 12ΧΡΟΝΗ ΜΑΘΗΤΡΙΑ ΑΠΟ ΣΥΜΜΑΘΗΤΡΙΑ ΤΗΣ

Το φως της δημοσιότητας βλέπει μία καταγγελία για εξοργιστική υπόθεση bullying σε βάρος ανήλικης, που κινείται στο φάσμα του αυτισμού. Η μητέρα του κοριτσιού περιγράφει τον εφιάλτη που βιώνει το παιδί της και ολόκληρη η οικογένεια εδώ και 2,5 χρόνια και αποκαλύπτει ότι πρόλαβε την κόρη της, στο παρά πέντε πριν αυτοκτονήσει. “Σπάσανε πλάκα και το δικό μου το παιδί θα γινόταν ο δεύτερος Γιακουμάκης”, ξεσπά η μητέρα της 14χρονης σήμερα μαθήτριας.

Σύμφωνα με τα όσα περιγράφει στο LIVE NEWS η μητέρα του κοριτσιού, όλα ξεκίνησαν όταν η 12χρονη τότε κόρη της ξεκίνησε την Α’ Γυμνασίου. Όπως καταγγέλλει, το παιδί κάθισε στο ίδιο θρανίο με μία κοπέλα, η οποία προσπάθησε να την πείσει ότι θέλει να γίνει φίλη της και της πρότεινε να πάνε στο πάρκο μία βόλτα. Εκεί, σύμφωνα με τα λεγόμενα της μητέρας, η ανήλικη είπε στην κόρη της να της βγάλει κάποιες φωτογραφίες “για να της δείξει πόσο όμορφη και ξεχωριστή είναι”.

Στη συνέχεια, οι συγκεκριμένες φωτογραφίες χρησιμοποιήθηκαν για τη δημιουργία λογαριασμών στο Instagram και Facebook, όπου συμπεριλήφθηκαν και γυμνές φωτογραφίες γυναικών, όπως και συνομιλίες ερωτικού περιεχομένου, σαν να επρόκειτο για εικόνες και συζητήσεις της κόρης της. Όπως αναφέρει το mega, αυτοί που δημιούργησαν τους λογαριασμούς με τις γυμνές φωτογραφίες, έφτασαν στο σημείο να τις δείχνουν ακόμα και στους καθηγητές.

“Το παιδί μου μπορεί να το βρήκαν αδύναμο κρίκο και να έσπασαν πλάκα μαζί της. Εγώ δεν είμαι αδύναμος κρίκος όμως”, λέει η μητέρα της 14χρονης σήμερα μαθήτριας και ζητεί να τιμωρηθούν αυτοί που ευθύνονται για το μαρτύριο που περνά το παιδί της.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, η ανήλικη που σε συνεννόηση με συμμαθητές της, άνοιξε το πρώτο προφίλ στο Facebook, αναγκάστηκε να το παραδεχτεί. “Πρόκειται για λογαριασμούς οι οποίοι δημιουργήθηκαν από εμένα στα πλαίσια ενός ανώριμου παιχνιδιού, χωρίς να έχω σταθμίσει τις συνέπειες της πράξης μου. Έχω μετανιώσει” ανέφερε η μαθήτρια που έκανε αυτή την πράξη. “Έχω μετανιώσει για την πράξη μου και έχω ήδη ζητήσει συγγνώμη τόσο από την ίδια όσο και από τη μητέρα της. Οι φωτογραφίες με τα απόκρυφα σημεία σώματος δεν ανήκαν στην ίδια, αλλά ήταν φωτογραφίες που αναζητήθηκαν μέσω διαδικτύου” συμπλήρωσε η ανήλικη.

Την εποχή εκείνη η μαθήτρια της Α’ Γυμνασίου κλείστηκε ακόμα περισσότερο στον εαυτό της, χωρίς αρχικά να θέλει να πει το παραμικρό στη μητέρα της. Η μαθήτρια που ομολόγησε την πράξη της, άλλαξε σχολείο, αλλά ο Γολγοθάς της μικρής Θεοδώρας συνεχίζεται, όπως αναφέρει η μητέρα της. Η ίδια περιμένει την εκδίκαση της υπόθεσης στις 3 Μαρτίου.

“Ένα άρρωστο μυαλό, οργάνωσε όλη αυτή την ιστορία μέσα σε 10 λεπτά” ξεσπά η μητέρα της ανήλικης
“Το παιδί μου είναι ιδιαίτερο, όλα είναι δικά μας παιδιά και τα αγαπάμε το ίδιο, χωρίς διαχωρισμούς και ταμπέλες… Το τραγικό είναι ότι αυτό συνέβη την πρώτη ημέρα που γνωρίστηκαν, την ημέρα του αγιασμού της έναρξης της σχολικής χρονιάς. Η κόρη μου με την κοπέλα ήταν στο ίδιο θρανίο. Γνωρίζονταν για 10 λεπτά. Ένα άρρωστο μυαλό, οργάνωσε όλη αυτή την ιστορία μέσα σε 10 λεπτά… Της προτείνει να πάνε στο πάρκο βόλτα, η κόρη μου ήταν ενθουσιασμένη γιατί αυτά τα παιδιά είναι αποκλεισμένα. Ήταν χαρούμενη γιατί επιτέλους βρήκε μία φίλη. Πήγαν στο πάρκο και εκεί της πρότεινε να της τραβήξει φωτογραφίες για να της δείξει πόσο όμορφη είναι και ξεχωριστή. Αυτές χρησιμοποιήθηκαν μετά από λίγες ημέρες για τη δημιουργία λογαριασμών στο instagram. Συν έναν λογαριασμό στο Facebook με μηνύματα ερωτικού περιεχομένου… “, τονίζει η μητέρα του κοριτσιού.

Όπως εξηγεί, “πρόλαβα το παιδί μου στο παρά 5 πριν την αυτοκτονία. Εκμυστηρεύτηκε στη φίλη της ότι θα βάλει τέλος στη ζωή της, γιατί έχει γίνει ο περίγελος του σχολείου… Ακόμη δίνουμε αγώνα, κλονιστήκαμε όλοι οικογενειακώς, έχουμε τρελαθεί…”. Η 14χρονη κάνει ψυχοθεραπεία εδώ και 2,5 χρόνια για να επουλώσει τις πληγές στην ψυχή της.

enikos.gr

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ