ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ ΚΑΙ ΤΑ ΤΡΑΚΤΕΡ ΤΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΓΕΩΡΓΩΝ ΚΑΙ ΚΤΗΝΟΤΡΟΦΩΝ ΝΟΜΟΥ ΛΑΡΙΣΑΣ

Αποφασισμένοι να βγάλουν τα τρακτέρ στους δρόμους την Παρασκευή ώστε να αποφασίσουν τα επόμενά βήματά τους εμφανίστηκαν οι αγρότες που συμμετείχαν σήμερα σε σύσκεψη που συγκάλεσε στην Τερψιθέα η επιτροπή γεωργών και κτηνοτρόφων του νομού ώστε από κοινού να συζητήσουν τα ανοικτά προβλήματα που τους απασχολούν, να διαμορφώσουν διεκδικητικό πλαίσιο και να ανιχνεύσουν διαθέσεις για τα επόμενα βήματα των κινητοποιήσεων.

Οι αγρότες διεκδικούν μέτρα για το αυξημένο κόστος της ενέργειας, κατάργηση της ρήτρας αναπροσαρμογής, φθηνό πετρέλαιο για όλους και πρόγραμμα στήριξης DEMINIMS για αγορά Λιπασμάτων, εφοδίων και ζωοτροφών.

Στη σύσκεψη τονίστηκε ότι είναι μονόδρομος η κάθοδος των τρακτέρ στους δρόμους, αφού δεν υπάρχει άλλος δρόμος διεκδίκησης και άσκησης πίεσης στην κυβέρνηση.

Ετσι στο πλαίσιο αυτό τρακτέρ των αγροτών που βρίσκονται στον άξονα της ε.ο. Λάρισας Τρικάλων θα πραγματοποιήσουν προσυγκέντρωση σε κάποιο σημείο της ε.ο., ενώ ανάλογη προσυγκέντρωση θα πραγματοποιήσουν και οι αγρότες που βρίσκονται στον άξονα των ε.ο. Λάρισας – Καρδίτσας.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ