ΒΕΛΤΙΩΘΗΚΑΝ ΥΠΟΔΟΜΕΣ ΚΑΙ ΣΥΝΘΗΚΕΣ ΣΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΚΥΝΟΚΟΜΕΙΟ ΛΑΡΙΣΑΣ

Αυτοψία Απ. Καλογιάννη στον χώρο μετά την ολοκλήρωση των εργασιών που πραγματοποιήθηκαν μέσω του προγράμματος «Φιλόδημος»

Αυτοψία στο Δημοτικό Κυνοκομείο της Λάρισας πραγματοποίησε ο δήμαρχος Λαρισαίων Απόστολος Καλογιάννης μετά την ολοκλήρωση των εργασιών επισκευών και συντήρησης που πραγματοποιήθηκαν στο χώρο, μέσω του προγράμματος «Φιλόδημος».

Ειδικότερα, στο Δημοτικό Κυνοκομείο της Λάρισας, το οποίο είναι το μοναδικό σε επίπεδο Περιφερειακής Ενότητας, πραγματοποιήθηκαν εκτεταμένες εργασίες επισκευών συντήρησης και βελτίωσης στους χώρους φύλαξης των αδέσποτων ζώων, στους χώρους των γραφείων και των νοσηλευτηρίων, δημιουργήθηκε χώρος για επείγοντα περιστατικά, ενώ επίσης έγιναν βαψίματα, ηλεκτρομηχανολογικές εργασίες και εργασίες πρασίνου, ενώ έχει δρομολογηθεί και η αγορά ενός νέου οχήματος βαν για την περισυλλογή των ζώων. Το έργο για την βελτίωση των υποδομών και το συνολικό λίφτινγκ είχε προϋπολογισμό 319.000 ευρώ, ενώ είναι αισθητή η αναβάθμιση των εγκαταστάσεων

Σημειώνεται ότι ετησίως στους χώρους του Κυνοκομείο στειρώνονται 200- με 250 σκύλοι, ενώ έχουν αυξηθεί σημαντικά και οι υιοθεσίες.
Ο Δήμαρχος Λαρισαίων εξέφρασε την ικανοποίησή του για την ολοκλήρωση των εργασιών και την εικόνα που παρουσιάζει το Κυνοκομείο, καθώς και για τo ιδιαίτερα σημαντικό ρόλο που διαδραματίζει σε συνεργασία με φορείς και συλλόγους.

Στην αυτοψία ο Απ. Καλογιάννης συνοδεύονταν από τους αντιδημάρχους Ρίτα Απρίλη και Γιάννη Αλεξούλη, η προισταμένη της Διεύθυνσης Πρασίνου κα. Αγγελική Παπαδοπούλου και η προϊσταμένη του Κυνοκομείου κα. Βάγια Σπηλιώτη.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ