Η ΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΣΗ ΤΟΥ Ν.Τ. ΛΑΡΙΣΑΣ ΤΗΣ ΑΔΕΔΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΓΕΙΑ

ΣτΟ πλαίσιΟ της πανελλήνιας δράσης για την Υγεία που πραγματοποίησε η Α.Δ.Ε.Δ.Υ., με τις Ομοσπονδίες του χώρου της Υγείας (ΠΟΕΔΗΝ, ΟΕΝΓΕ, ΠΟΕ/ΠΦΥ, ΠΟΣΕΥΠ/ΠΦΥ), με στάση εργασίας σε όλο το Δημόσιο, το ν.τ. ΑΔΕΔΥ ν.Λάρισας σε συνεργασία με Πρωτοβάθμια Σωματεία-μέλη του, πραγματοποίησε συγκέντρωση διαμαρτυρίας στην  5η  ΥΠΕ  Θεσσαλίας και Στερεάς Ελλάδος .

Στη συνέχεια  πραγματοποιήθηκε συνάντηση με τον Διοικητή της 5ης   ΥΠΕ (κ. Σερέτη) και τους δύο υποδιοικητές (κ.κ.Παπαγεωργίου και Τσαούση), στους οποίους επιδόθηκε ψήφισμα με τα αιτήματα-διεκδικήσεις  της ΑΔΕΔΥ , με αναφορά στα τεράστια προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι εργαζόμενοι στον τομέα της Υγείας.

Ακολούθησε συζήτηση κατά την διάρκεια της οποίας παρουσιάστηκαν εκτενώς τα προβλήματα λειτουργίας των δύο νοσοκομείων του νομού Λάρισας και ζητήθηκαν,από τους εκπροσώπους του ν.τ. της ΑΔΕΔΥ ,άμεσες παρεμβάσεις και λύσεις.

Στην συνάντηση παραβρέθηκαν εκ μέρους  του ν.τ. ΑΔΕΔΥ ν. Λάρισας ο Πρόεδρος Τζιατζιάς Μιχάλης, ο Γραμματέας Λαρίσης Κώστας και το μέλος Χύτα Έφη. Το παρών έδωσαν επίσης ο Γενικός Σύμβουλος της ΠΟΕΔΗΝ Αγγελάτος Γιάννης, ο Γενικός Σύμβουλος της ΑΔΕΔΥ Μπρισίμης Γιώργος και ο εκπρόσωπος του ακτινοδιαγνωστικού τμήματος του ΠΓΝΛ Παπακωνσταντίνου Βαγγέλης, ο οποίος αναφέρθηκε στην υποστελέχωση του.

Οι εκπρόσωποι της ΑΔΕΔΥ απαίτησαν την άμεση επίλυση των προβλημάτων του ακτινοδιαγνωστικού τμήματος.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ