ΧΟΡΗΓΕΙΤΑΙ ΒΟΗΘΗΜΑ ΕΠΑΝΑΣΥΝΔΕΣΗΣ ΣΕ ΟΣΟΥΣ ΚΟΠΗΚΕ ΤΟ ΗΛΕΚΤΡΙΚΌ ΡΕΥΜΑ ΛΟΓΩ ΟΦΕΙΛΩΝ

Προς ενημέρωση των δημοτών οι δημοτικοί σύμβουλοι της ΣυνΠολιτείας Δήμου Τυρνάβου Χρ. Τσιόπας, Φ. Μπίλιου, Χ. Σουρλατζή και Μ. Παιδή – Νασίκα εξέδωσαν ανακοίνωση για το βοήθημα επανασύνδεσης σε όσους έχει κοπεί το ρεύμα λόγω οφειλών στην οποία αναφέρουν τα παρακάτω:

“Θέλουμε να ενημερώσουμε τους συνδημότες μας, στους οποίους έχει κοπεί το ηλεκτρικό ρεύμα λόγω ληξιπρόθεσμων οφειλών, πως μπορούν να λάβουν ειδικό βοήθημα ώστε να επανασυνδεθεί το σπίτι τους με το δίκτυο.

Το βοήθημα χορηγείται στα πλαίσια του νόμου 4508/2017 άρθρο 36 και απευθύνεται σε πολίτες με χαμηλό εισόδημα.

Επειδή προβλέπεται λήξη του προγράμματος και ο Δήμος Τυρνάβου δεν έχει ενημερώσει σχετικά τους δημότες θα πρέπει όσοι ενδιαφέρονται να αναζητήσουν και να καταθέσουν αιτήσεις στον Δήμο.

Για την ενημέρωση των πολιτών και για την περαιτέρω διευκόλυνσή τους διατίθεται ο πενταψήφιος τηλεφωνικός αριθμός 15902.

Παράλληλα ζητάμε από τον Δήμαρχο να ενεργοποιήσει μια μόνιμη επιτροπή με υπαλλήλους του Δήμου που να διαχειρίζεται ανάλογα θέματα.

Η ακρίβεια και οι ιλιγγιώδεις τιμές στην ενέργεια επιβάλουν την αλληλέγγυα στάση του Δήμου σε όσους δημότες έχουν ανάγκη στήριξης”.

 

 

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ