ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΓΙΑ ΕΠΙΘΕΣΗ ΣΕ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΥΠΑΛΛΗΛΟ

Έβρισε και επιτέθηκε σε μία 45χρονη υπάλληλο της υπηρεσίας καθαριότητας, ένας 35χρονος υπό την επήρεια μέθης, ενώ η αστυνομία, που κλήθηκε επί τόπου, του έκανε παραινέσεις και τον άφησε να φύγει. Το περιστατικό καταγγέλλουν Βολιώτες σε μέσα μαζικής ενημέρωσης.

Σύμφωνα με τις μαρτυρίες τους, προχθές το βράδυ στην οδό Ιάσονος, μπροστά από το κεντρικό κατάστημα της Alpha Bank, ένας άνδρας 35 ετών, υπό την επήρεια αλκοόλ επιτέθηκε με άγριες διαθέσεις σε 45χρονη υπάλληλο της Υπηρεσίας Καθαριότητας του Δήμου Βόλου, όταν εκείνη του ζήτησε να απομακρύνει το παράνομα σταθμευμένο αυτοκίνητό του, το οποίο την εμπόδιζε να φύγει με το φορτηγάκι της υπηρεσίας που η ίδια οδηγούσε. Δεν δίστασε να μπει και στο αυτοκίνητό της στη θέση του συνοδηγού όταν αυτή κατέφυγε εκεί για να προστατευτεί και συνέχισε να την βρίζει. Επιπλέον, επιτέθηκα και σε μία άλλη κοπέλα 20 ετών, που ο ίδιος εκτίμησε, ότι τον βιντεοσκοπούσε και εκείνη έπεσε στο οδόστρωμα και παραλίγο να χτυπήσει. Ειδοποιήθηκε η αστυνομία, που προσπάθησε να τον ηρεμήσει και αφού του έκανε παραινέσεις τον άφησαν να φύγει.

Στο μεταξύ σε μία άλλη περίπτωση, δύο άνδρες συνελήφθησαν, όταν αντέδρασαν έντονα και προκάλεσαν επεισόδιο, γιατί τροχονόμοι αφαίρεσαν τις πινακίδες των οχημάτων τους. Στη συνέχεια με εντολή του εισαγγελέα αφέθηκαν ελεύθεροι, ενώ μήνυση εναντίον τους κατέθεσε ο διοικητής της Τροχαίας Βόλου.

ertnews.gr

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ