Α.Σ. ΤΥΡΝΑΒΟΥ: ΙΚΑΝΟΠΟΙΗΣΗ ΓΙΑ ΤΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΤΩΝ ΑΓΡΟΤΩΝ ΣΤΟ ΜΠΛΟΚΟ

Η ανακοίνωση της διοίκησης του συλλόγου

Χαιρετίζουμε τους δεκάδες συναδέλφους μας από τον Τύρναβο και το Δαμάσι που έβγαλαν τα τρακτέρ τους στο δρόμο συμβάλλοντας έτσι ώστε να στηθεί το μπλόκο στην Εθνική οδό Λαρίσης Κοζάνης.

Διεκδικούμε την επιβίωση μας ώστε να υπάρχουμε αύριο στα χωράφια μας με τα δίκαια αιτήματα μας τα οποία διαμορφώθηκαν στην τελευταία σύσκεψη της Πανελλαδικής Επιτροπής των Μπλόκων και αγγίζουν τα προβλήματα όλων των βιοπαλαιστών αγροτών σχετικά με το κόστος παραγωγής την αναπλήρωση του χαμένου εισοδήματος, ΕΛΓΑ, παραμονή της ονομασίας του Τσίπουρου κλπ.

Δηλώνουμε την αμέριστη συμπαράσταση μας στους εκατοντάδες συναδέρφους μας που έστησαν το κεντρικό μπλόκο της Νίκαιας οι οποίοι όμως έχουν απέναντι τους την κυβερνητική καταστολή. Δεν είναι τυχαίο ότι κάτω από την πίεση των τρακτέρ η κυβέρνηση πραγματοποίησε σήμερα εξαγγελίες για τον αγροτικό και κτηνοτροφικό κόσμο οι οποίες όμως είναι ψίχουλα και αποτελούν ξεκάθαρη κοροϊδία.

Καλούμε τους υπόλοιπους συναδέλφους μας από τον Τύρναβο και τα γύρω χωριά να ενισχύσουν τις επόμενες ημέρες τις κινητοποιήσεις δυναμώνοντας και άλλο τον αγώνα των αγωνιζόμενων αγροτών και κτηνοτρόφων.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ