ΜΑΖΙΚΑ ΒΓΗΚΑΝ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ ΟΙ ΑΓΡΟΤΕΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΤΥΡΝΑΒΟΥ – ΑΠΕΚΛΕΙΣΑΝ ΣΥΜΒΟΛΙΚΑ ΤΗΝ Ε.Ο. ΛΑΡΙΣΑ – ΚΟΖΑΝΗ (ΦΩΤΟ – ΒΙΝΤΕΟ)

Τα διογκωμένα προβλήματα που αντιμετωπίζουν εξαιτίας της τεράστιας αύξησης στα εφόδια και στην ενέργεια, την αδυναμία της κυβέρνησης να αποζημιώσει άμεσα και δίκαια τις καταστροφές που προκάλεσε πέρυσι τον Μάρτιο ο παγετός, αλλά και τα άλλα φυσικά φαινόμενα, αλλά και λόγω της απουσίας βούλησης από την πλευρά της κυβέρνησης να στηρίξει τον πρωτογενή τομέα άβγαλαν σήμερα στους δρόμους δεκάδες αγρότες από την ευρύτερη επαρχία Τυρνάβου που αφού συγκέντρωσαν τα τρακτέρ τους στην είσοδο της πόλης (εξοχικά) στην π.ε.ο. Ελασσόνα – Λάρισα, στη συνέχεια πραγματοποιώντας επιβλητική πορεία κατευθύνθηκαν στην άλλη είσοδο της πόλης στην ν.ε.ο. Λάρισα – Κοζάνη.

Εκεί ύστερα από απόφαση όλων των συμμετεχόντων στην κινητοποίηση πραγματοποίησαν συμβολικό αποκλεισμό της εθνικής οδού.


Στη σημερινή κινητοποίηση συμμετέχουν μαζικά και δυναμικά ο σύλλογος αμβυκούχων του δήμου που βλέπει την κυβέρνηση να προσπαθεί να κλέψει το όνομα τσίπουρο από το προϊόν που παράγεται με αυτή την ονομασία για περίπου 200 χρόνια, αλλά και ο Κτηνοτροφικός Σύλλογος του δήμου, αφού ο κλάδος των κτηνοτρόφων βρίσκεται σε απόγνωση εξαιτίας των τεράστιων αυξήσεων σε ζωοτροφές και ρεύμα.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ