ΔΟΛΟΦΟΝΙΑ ΑΛΚΗ: ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΟΤΙ ΤΟ ΕΣΚΑΣΕ ΣΤΗΝ ΑΛΒΑΝΙΑ ΣΥΝΕΡΓΟΣ ΤΟΥ 23ΧΡΟΝΟΥ

Πληροφορίες ότι έφυγε από την Ελλάδα για να γλιτώσει τη σύλληψη ένας 20χρονος Αλβανός που φέρεται να συμμετείχε στη δολοφονική επίθεση σε βάρος του Άλκη Καμπανού, είδαν το φως της δημοσιότητας.

Ο 20χρονος -πάντα σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες- είναι στενός φίλος του 23χρονου Αλβανού που έχει συλληφθεί και κρατείται στο Αστυνομικό Μέγαρο Θεσσαλονίκης για τη δολοφονία του Άλκη. Οι δυο τους ανήκουν στον ίδιο σύνδεσμο οπαδών. Τον Μάρτιο του 2019 είχαν επιτεθεί από κοινού σε δύο οπαδούς του Άρη, στο ίδιο σημείο που δολοφονήθηκε ο Άλκης. Τότε η Υποδιεύθυνση Αντιμετώπισης Βίας στους Αθλητικούς Χώρους τον είχε ταυτοποιήσει ως δράστη για την επίθεση και σχημάτισε σε βάρος του δικογραφία. Για τον 20χρονο θα εκδοθεί διεθνές ένταλμα σύλληψης.

Κούγιας: «Φοβάμαι μήπως τους φυγάδευσαν τους υπόλοιπους»

Ο γνωστός ποινικολόγος Αλέξης Κούγιας, μιλώντας στην «Livesport», σχολίασε το γεγονός πως ακόμα δεν έχουν εντοπιστεί και συλληφθεί τα υπόλοιπα άτομα που συμμετείχαν στη δολοφονική επίθεση κατά του 19χρονου Άρη Καμπανού. «Ακόμα δεν έχουν γίνει άλλες συλλήψεις, εκτός του 23χρονου και εύχομαι να μην δικαιωθεί ο Καρυπίδης, που μου είπε ότι θα το φορτώσουν σε αυτόν τον Αλβανό που συνέλαβαν και οι άλλοι θα την κοπανήσουν».

Παράλληλα πρόσθεσε «προσωπικά, φοβάμαι μήπως τους φυγάδευσαν τους υπόλοιπους ή τους έχουν φυγαδεύσει ήδη στην Αλβανία και ψάχνουν να τους βρουν στην Ελλάδα. Θα φανεί αυτό μέσα στις επόμενες δύο μέρες. Θα είμαι στην Βέροια την Κυριακή το πρωί για να μιλήσω με την οικογένεια του Άλκη και την Τρίτη στην Θεσσαλονίκη, την επόμενη μέρα από την απολογία του κατηγορούμενου, για να πάρουμε την δικογραφία. Τώρα δεν ξέρουμε τίποτα, είμαστε τυφλοί πάνω σε αυτό το θέμα».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ