ΠΡΩΤΟΦΑΝΕΣ: ΣΥΝΕΚ ΛΑΡΙΣΑΣ ΚΑΙ ΛΑΣΠΗ «ΣΥΝΤΕΛΕΣΤΕΣ ΠΑΡΑΓΩΓΗΣ» ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΩΝ!

Η Αγωνιστική Παρέμβαση Εκπαιδευτικών προς τους συντάκτες της ανακοίνωσης των ΣΥΝΕΚ Λάρισας

Αγαπητοί συνάδελφοι, επειδή λίγο πολύ όλοι γνωριζόμαστε σ’ αυτό τον τόπο, δεν συμφωνείτε κι εσείς πως πραγματικά πάει πολύ οι κατεξοχήν απεργοσπάστες να προσπαθούν να γίνουν και απουσιολόγοι; Δεν είναι πρόκληση, να έχετε ξεπουλήσει και υπονομεύσει την απεργία – αποχή σε κεντρικό επίπεδο και να σας πονάει η πορεία της;

Δεν είναι αισχρό να έχετε προσπαθήσει μέσα στην Γενική Συνέλευση να τρομοκρατήσετε τον κλάδο και να εμφανίζεστε τώρα σαν τιμητές του; Στέλεχός σας δεν δήλωνε ευθαρσώς πως η απεργία – αποχή ισοδυναμεί με απόλυση; Αντί να απολογηθείτε, αντί να παραδεχτείτε το ψέμα σας, εμφανίζεστε και ως αγωνιούντες;

Δείξτε στον κλάδο ένα (1) στέλεχός σας που συμμετέχει στην απεργία – αποχή!

Δείξτε στον κλάδο ένα (1) στέλεχός σας που δεν συμμετέχει στις ομάδες αυτοαξιολόγησης!

Κάντε ένα κόπο και ενημερώστε και τους συναδέλφους στην ΕΛΜΕ Ρεθύμνου που πρόσφατα μπήκε στην απεργία – αποχή για τους κινδύνους που διατρέχουν όπως διαλαλούσατε. Εν ανάγκη στείλτε το γνωστό στέλεχός σας. Ξέρει από αυτά!

Καταλαβαίνουμε την πίκρα σας που ο φίλος σας ο «Κώστας» δεν σας πρότεινε για την διοίκηση του σωματείου στο πρωτοδικείο. Ούτε αυτόν καταφέρατε να πείσετε; Μην το βάζετε κάτω όμως, θα διοριστείτε (ως παράταξη) στην ΟΛΜΕ.

Σχετικά με την κυβέρνηση της ΝΔ. Φυσικά και ξέρουμε όλοι ποιος κυβερνά. Εμείς για τον κυβερνητικό συνδικαλισμό μιλήσαμε κι εσείς σπεύσατε να αναγνωρίσετε τον εαυτό σας σ’ αυτό τον όρο; Αν ναι, καλά κάνατε γιατί σας περιλαμβάνει. Και μια και έχετε τόσο καλή μνήμη, μπορείτε να θυμίσετε στον κλάδο πόσα άρθρα του (αντεργατικού, αντισυνδικαλιστικού και κατάπτυστου) Ν. Χατζηδάκη, ψήφισαν αυτοί που δεν κυβερνάνε; Το πρόβλημα, το ξέρετε κι εσείς, είναι οι πολιτικές κι όχι τόσο οι συσκευασίες τους.

Επειδή η περίοδος που διατρέχουμε έχει πάρα πολύ φόρτο εργασίας (κλείνει και το τετράμηνο. εσείς έχετε και τους δείκτες να συμπληρώσετε…) παρακαλούμε να ελέγχετε τις ανακοινώσεις σας. Επειδή δεν βγάζουν πάντα κάποιο νόημα, καλό θα ήταν να αλλάξετε το γόνατο που τις γράφετε.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ