ΚΟΜΒΙΚΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΓΙΑ ΤΟΝ Γ.Σ.ΑΜΠΕΛΩΝΑ

Την ομάδα της Αναγέννησης Λαμίας, ετοιμάζονται να υποδεχτούν οι Αμπελωνίτες στο πλαίσιο της 10ης Αγωνιστικής του Πρωταθλήματος Μπάσκετ της Γ’ Εθνικής Κατηγορίας.

Η ομάδα του Γυμναστικού Συλλόγου Αμπελώνα, που βρίσκεται στην 3η θέση του βαθμολογικού πίνακα, ισοβαθμώντας με Τρίκαλα και Σοφάδες, προέρχεται από την εκτός έδρας νίκη της στο Αγρίνιο και θέλει να συνεχίσει το θετικό της σερί, ώστε να διατηρηθεί ψηλά στη βαθμολογία, αλλά και να επιτύχει όσο το δυνατόν γρηγορότερα, τον βασικό της στόχο, που δεν είναι άλλος από την άνετη παραμονή της στην κατηγορία.

Στον αντίποδα, οι Λαμιώτες, προέρχονται από ήττα στον Αλμυρό και βρίσκονται στην 7η θέση του βαθμολογικού πίνακα, σε απόσταση αναπνοής από τις θέσεις, που οδηγούν στον υποβιβασμό.

Για τους Αμπελωνίτες, ο συγκεκριμένος αγώνας είναι κομβικής σημασίας, καθώς στη συνέχεια τους περιμένει πρόγραμμα – φωτιά, έχοντας να αντιμετωπίσουν κατά σειρά Τρίκαλα, Σπάρτακο Ιωαννίνων και Σοφάδες.

Ο αγώνας θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 6 Φεβρουαρίου στις 5μ.μ στο Κλειστό Γήπεδο Αμπελώνα, με την διοίκηση των Αμπελωνιτών να γνωστοποιεί ότι εκτός των υγειονομικών μέτρων, που ισχύουν από την αρχή της σεζόν, θα τηρηθεί και το νέο μέτρο του 10% των φιλάθλων στις κερκίδες, δηλαδή στο γήπεδο θα εισέλθουν 35 φίλαθλοι.

ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ Paidis.com