ΣΤΟ ΠΛΕΥΡΟ ΤΩΝ ΑΓΡΟΤΩΝ ΤΟΥ ΜΠΛΟΚΟΥ ΤΟΥ ΤΥΡΝΑΒΟΥ Ο ΕΜΠΟΡΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ

Την έμπρακτη στήριξη της στο δίκαιο όπως τον χαρακτηρίζει αγώνα των αγροτών του δήμου Τυρνάβου που έστησαν το μπλόκο τους στην είσοδο της πόλης εκφράζει η διοίκηση του Εμπορικού Συλλόγου της πόλης που με επικεφαλής τον πρόεδρο Κ. Πετμεζά βρέθηκε χθες στο χώρο της κινητοποίησης και μάλιστα αναγνωρίζοντας τις δυσκολίες λόγω του ψύχους παρέδωσε στους υπεύθυνους του μπλόκου μια σημαντική ποσότητα καυσόξυλων.

Σε δήλωσή του ο κ. Πετμεζάς μεταξύ άλλων σημείωσε τα εξής:

“Μέσα σε ημέρες δύσκολες και καιρούς χαλεπούς και ενώ τα πράγματα δεν είναι τόσο ευοίωνα πρέπει όλοι μαζί να παλέψουμε και να αγωνιστούμε για να διατηρηθούν τα τοπικά συμφέροντα ασφαλή. Γι’ αυτό το λόγο σύσσωμο το Δ.Σ του Εμπορικού Συλλόγου Τυρνάβου βρίσκεται δίπλα στον τίμιο και δίκαιο αγώνα των αγροτών και δίνει ψήφισμα συμπαράστασης και αλληλεγγύης διότι ο τόπος μας και η Ελλάδα γενικότερα στηρίζεται ως επί το πλείστον  στον πρωτογενή τομέα, είτε αυτοί είναι γεωργοί είτε κτηνοτρόφοι και όλοι γνωρίζουμε  ότι χωρίς την ενεργή τους στήριξη, τα πάντα νεκρώνουν και η αλυσίδα σπάει.

Επίσης πρέπει να επισημάνω ότι η αγωνία μας επικεντρώνεται και στο φλέγον για τον τόπο μας ζήτημα της αλλαγής ονόματος του πλέον διαδεδομένου τοπικού προϊόντος «ΤΣΙΠΟΥΡΟ ΤΥΡΝΑΒΟΥ», το οποίο επ’ ουδενί δεν πρέπει να αλλάξει όνομα διότι για την τοπική κοινωνία είναι σήμα κατατεθέν. Θα βρισκόμαστε στις επάλξεις και στους αγώνες του τόπου μας όλοι μονιασμένοι αγρότες και έμποροι”.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ