ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΙ ΙΚΑ ΛΑΡΙΣΑΣ: ΨΗΦΙΣΜΑ ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΑΣΗΣ ΣΤΟΥΣ ΑΓΡΟΤΕΣ

Η Ένωση Συνταξιούχων ΙΚΑ και Συγχωνευθέντων Ταμείων Ν. Λάρισας εκφράζει την αγωνιστική αλληλεγγύη και συμπαράστασή τους στον αγώνα των μικρομεσαίων αγροτών. Για ακόμα μια φορά η κυβέρνηση αντιμετωπίζει τους αγρότες που βγαίνουν στους δρόμους του αγώνα σαν να είναι “εχθροί” της Ελλάδας.

Η κυβερνητική επιχείρηση αστυνομοκρατίας και τρομοκράτησης,  είναι συνέχεια των προηγούμενων Κυβερνήσεων, οι οποίες τρέμουν στην ιδέα συσπείρωσης στους αγώνες όλων των λαϊκών στρωμάτων.

Γνωρίζουν πολύ καλά ότι με τη συμμαχία μας και τον αγώνα μας, μπορούμε να βάλουμε φρένο στην ολομέτωπη επίθεση κυβέρνησης, Ε.Ε., μεγάλου κεφαλαίου διεκδικώντας έναν άλλο δρόμο ανάπτυξης της κοινωνίας και της οικονομίας, ώστε να δρομολογηθούν λύσεις στα προβλήματα που αντιμετωπίζουμε για την κάλυψη των σύγχρονων και αυξανόμενων αναγκών των οικογενειών μας.

Όσες μορφές  αστυνομοκρατίας και να χρησιμοποιήσουν όχι μόνο δεν θα σταματήσει τους δίκαιους αγώνες των μικρομεσαίων αγροτών και όλων των εργαζομένων και των συνταξιούχων αλλά θα μας βρίσκουν καθημερινά απέναντί τους σ’ αυτή την αντιλαϊκή πολιτική που εφαρμόζουν μέχρι να την ανατρέψουμε.

Ο αγώνας των αγροτών είναι κοινός με τον αγώνα της εργατικής τάξης των συνταξιούχων  και των υπολοίπων φτωχών λαϊκών στρωμάτων. Οι αιτίες των προβλημάτων που αντιμετωπίζουν οι μικροί και μεσαίοι αγρότες, οι εργάτες και οι εργάτριες, οι μικροεπαγγελματίες, οι συνταξιούχοι τα φτωχά λαϊκά στρώματα είναι ίδιες. Είναι αποτέλεσμα της αντιαγροτικής – αντιλαϊκής – αντεργατικής πολιτικής που υλοποιείται με στόχο να θωρακίσει και να διευρύνει την κερδοφορία του κεφαλαίου. Εμπρός όλοι μαζί, να ορθώσουμε ένα ενιαίο μπλόκο στην αντιλαϊκή, αντεργατική, αντιαγροτική πολιτική της κυβέρνησης και της ΕΕ στην προοπτική της οριστικής ρήξης και ανατροπής.

Με σύνθημα  «όλοι για έναν και ένας για όλους», πρέπει να πορευτούμε από κοινού για να τους αντιμετωπίσουμε και όχι μόνο.  Δεν υπάρχει άλλος δρόμος από τη συγκρότηση μιας ισχυρής συμμαχίας, που θα αντιπαλεύει τον κοινό αντίπαλο, το κεφάλαιο και τους πολιτικούς του εκφραστές.

Αγροτιά – Εργατιά – Συνταξιούχοι – Νεολαια  μια φωνή και μια γροθιά – μπλόκο στην πολιτική τους .

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ