Ο ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΓΟΝΕΩΝ ΜΑΘΗΤΩΝ ΤΟΥ ΕΠΑΛ ΤΥΡΝΑΒΟΥ ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΕΚΕΤΑΙ ΣΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΤΩΝ ΑΓΡΟΤΩΝ

Η ανακοίνωση – κάλεσμα της διοίκησης του συλλόγου

Αγρότες και Αγρότισσες,

Οι γονείς των μαθητών του EIIA/i Τυρνάβου εκφράζουμε την αλληλεγγύη και τη συμπαράστασή μας στο δίκαιο αγώνα σας! Ο αγώνας των αγροτών είναι κοινός με τον αγώνα που δίνουμε όλοι οι εργαζόμενοι, μικρομεσαίοι και αγρότες γονείς για την επιβίωση των οικογενειών μας και για τη μόρφωση των παιδιών μας.

Κάθε χρόνο καλούμαστε να βάζουμε ολοένα, και πιο βαθιά τα χέρια στις τσέπες μας για να ανταπεξέλθουμε στα έξοδα της “δωρεάν παιδείας”.

Παλεύετε για μια καλύτερη ζωή για σας και τα παιδιά σας. Για οικογενειακό εισόδημα με το οποίο θα μπορείτε να ζείτε με αξιοπρέπεια στα χωριά σας. Για το δικαίωμά σας στην υγειονομική προστασία και περίθαλψη χωρίς να πληρώνετε από την τσέπη σας, στη γνώση και τη μόρφωση χωρίς ταξικούς αποκλεισμούς, στον πολιτισμό που θα σας ανεβάζει ως ανθρώπους και θα φωτίζει το σκοτάδι της αποχαύνωσης που σκεπάζει σήμερα τη χώρα μας.

Αιτία των προβλημάτων μας είναι η αντιαγροτική- αντιλαϊκή – αντιεκπαιδευτική πολιτική των κυβερνήσεων, ανεξαρτήτου χρώματος, που υπηρετεί τις εντολές του ΣΕΒ και της ΕΕ και φορτώνει στις πλάτες μας την ακρίβεια στα είδη κατανάλωσης, τις αυξήσεις στους λογαριασμούς ρεύματος και στα καύσιμα, τα “ειδικά”χαράτσια του κράτους κ.ά.

Αγρότες – αγρότισσες

Συμπαρατασσόμαστε στον αγώνα σας γιατί η προηγούμενη πείρα έχει αποδείξει ότι η κοινή μας δράση μας κάνει όλους πιο δυνατούς, πιο αποτελεσματικούς. Είναι σίγουρο πως και η νέα μάχη που ξεκινήσατε θα είναι σκληρή και δύσκολη αλλά στο τέλος Θα έχει θετικά αποτελέσματα.

ΕΜΠΡΟΣ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ!!!!

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ