ΣΤ. ΡΟΝΤΟΥΛΗΣ: ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΙ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΤΗ ΘΕΣΗ ΤΟΥ ΓΙΑ ΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΣΕ ΔΕΝΔΡΑ – ΠΛΑΤΑΝΟΥΛΙΑ

Για μια ακόμη φορά ο επικεφαλής της μείζονος αντιπολίτευσης του δήμου Τυρνάβου Στέλιος Ροντούλης, καλεί τον δήμαρχο Γ,. Κόκουρα να ξεκαθαρίσει τη θέση για το δημοτικό σχολείο σε Δέμδρα – Πλατανούλια, με δεδομένο, όπως υποστηρίζει σε παλαιότερη συνεδρίαση του δ.σ. του δήμου Τυρνάβου είχε δεσμευθεί ότι θα γίνοιυν ένα σχολείο στα Δένδρα και ένα σχολείο στα Πλατανούλια.

Ο κ. Ροντούλης προχώρησε σε αυτή τη δημόσια ερώτηση προς το δήμαρχο με δεδομένο ότι όπως αναφέρει είχε πρόσφατα επικοινωνία με τη διευθύντρια α/βαθμιας εκπαίδευσης του νομού κ. Καραγιώργου η οποία του ξεκαθάρισε ότι η διεύθυνση δεν έχει καμία εμπλοκή στο θέμα του αριθμού των σχολείων που θα κτιστούν, αφού το μόνο που έκανε ήταν να ενημερώσει το υπουργείο για τον αριθμό των τμημάτων που θα πρέπει να λειτουργήσουν στην περιοχή και κατ’ επέκταση για τον αριθμό των αιθουσών που απαιτούνται.

Από εκεί και πέρα όπως σημείωσε η διευθύντρια είναι θέμα του δήμου και του υπουργείου Παιδείας το αν θα στεγαστούν όλες οι αίθουσες σε ένα σχολείο ή σε δύο.

“Μετά από αυτή την εξέλιξη και την ξεκάθαρη τοποθέτηση της διευθύντριας θα πρέπει επιτέλους ο δήμαρχος να ενημερώσει τόσο το δημοτικό συμβούλιο όσο και την τοπική κοινωνία στα δύο χωριά, ποια θέση θα εκφράσει στο υπουργείο Παιδείας”, τονίζει ο κ. Ροντούλης επισημαίνοντας ότι με το να λέει ο δήμαρχος ότι θα συζητήσει με τη ΔΕΗ που ανέλαβε να κτίσει σχολείο μάλλον ως υπεκφυγή μπορεί να χαρακτηριστεί.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ