ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΗ ΤΡΥΠΑ – ΚΡΑΤΗΡΑΣ ΣΤΗΝ ΟΔΟ ΠΑΠΑΝΑΣΤΑΣΙΟΥ ΣΤΟΝ ΑΜΠΕΛΩΝΑ

Για μια ακόμη φορά επανέρχονται περίοικοι της οδού Παπαναστασίου στον Αμπελώνα, στο μεγάλο πρόβλημα που αντιμετωπίζουν με την τεράστια λακκούβα που έχει ανοίξει εδώ και δύο περίπου χρόνια στο δρόμο και απειλεί την ασφάλεια πεζών και διερχόμενων οδηγών.

Σε προηγούμενα ρεπορτάζ που είχαμε φιλοξενήσει τις αντιδράσεις τους, υπήρχαν φωτογραφίες με αυτοσχέδια φράγματα και προειδοποιητικά με καλάμια για να μην πέσει μέσα στη λακκούβα αυτοκίνητο, ποδηλάτης ή πεζός.

Η αλήθεια είναι ότι υπήρχε αντιμετώπιση του προβλήματος από την πλευρά της ΔΕΥΑΤ αλλά πάντα με πρόχειρες λύσεις με αποτέλεσμα το πρόβλημα να επανεμφανίζεται.

Τώρα όπως καταγγέλλουν διαμαρτυρόμενοι περίοικοι, η λακκούβα θυμίζει κρατήρα και είναι βέβαιο ότι είναι θέμα χρόνου να υποχωρήσει και η άσφαλτος, αν δεν φροντίσει η ΔΕΥΑΤ για πραγματική λύση.

Σε κείμενο που έστειλαν συνοδευόμενο από φωτογραφίες περίοικοι αναφέρουν:

“Θυμάστε την προηγούμενη δημοσίευση για τίς γνωστές λακκούβες στην οδό Παπαναστασίου όπου οι περίοικοι τοποθετούσαν κλαριά, σακούλες με μπάζα ακόμη και χρησιμοποιημένες ιατρικές μάσκες μπας και βουλώσουν τίς τεράστιες τρύπες.

Θυμόμαστε και μάλιστα καλά τη σπουδή τής δημοτικής αρχής να καλύψει τις λακκούβες με ποσότητα μαρμαρόσκονης, μαρμαρόσκονη η οποία εξαφανίστηκε με τη πρώτη βροχή πριν σχεδόν ένα χρόνο.

Τα αποτελέσματα τής επέμβασης τής δημοτικής αρχής τα βλέπουμε και τώρα.
Εκτός από τίς γνωστές τεράστιες λακκούβες πού χάσκουν εδώ και ένα χρόνο, ένας μεγάλος κρατήρας έχει δημιουργηθεί στον οποίο είναι επικίνδυνα νάα πέσουν μέσα από άνθρωποι μέχρι αυτοκίνητα, τρακτέρ, μοτοποδήλατα και κυρίως μικρά παιδιά και ηλικιωμένοι.

Κύριοι τής δημοτικής αρχής κάτι άλλο να ρίξουμε στις τρύπες-κρατήρες δεν έχουμε.
Ακόμη και τα μπάζα και τα σκουπίδια μάς τελείωσαν.

Τρέξτε προτού γίνει κάποιο ατύχημα και θρηνήσουμε θύματα.
Πόσες φορές πρέπει να δημοσιοποιήσουμε το πρόβλημα μας.

Ντροπή και μόνο ντροπή”

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ