ΥΛΟΠΟΙΗΣΗ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΩΝ ΤΕΧΝΙΚΟΥ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΕΜΠΟΡΙΚΟ ΣΥΛΛΟΓΟ ΕΛΑΣΣΟΝΑΣ

O Εμπορικός Σύλλογος Ελασσόνας θα υλοποιήσει Προγράμματα Κατάρτισης Τεχνικών Ασφαλείας σύμφωνα με τη νέα εγκύκλιο του 2021 , για τους εμπόρους και επαγγελματίες της ευρύτερης περιοχής , σε συνεργασία με το Παράρτημα Περιφέρειας Θεσσαλίας ΚΕΚ ΚΑΕΛΕ της Ελληνικής Συνομοσπονδίας Εμπορίου & Επιχειρηματικότητας (ΕΣΕΕ), στο κάτωθι θεματικό πεδίο:

“Επιμόρφωση εργοδοτών για θέματα άσκησης καθηκόντων τεχνικού ασφάλειας στις επιχειρήσεις τους εφόσον αυτές υπάγονται στην Β΄ και Γ΄ κατηγορία σύμφωνα με το άρθρο 10 του κώδικα νόμων για την υγεία και την ασφάλεια των εργαζομένων και απασχολούν λιγότερους από 50 εργαζόμενους.
Επισημαίνεται ότι η μη τήρηση των διατάξεων και των ρυθμίσεων της νομοθεσίας για την υγιεινή και ασφάλεια της εργασίας από τις επιχειρήσεις, επιβάλλει ποινικές και διοικητικές κυρώσεις του Ν.2639/1998.

Οι ενδιαφερόμενοι πρέπει να προσκομίσουν τα κάτωθι στοιχεία για να υπογράψουν τη σχετική αίτηση : ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ, ΑΔΤ, ΣΦΡΑΓΙΔΑ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗΣ, ΚΑΔ.
Η χρέωση για τον κάθε συμμετέχοντα στο πρόγραμμα Γ’ Κατηγορίας είναι 50 ευρώ για τα μέλη του Εμπορικού Συλλόγου και η διάρκεια του προγράμματος είναι 10 ώρες. Στο πρόγραμμα Β’ Κατηγορίας η διάρκεια είναι 35 ώρες και η χρέωση για τα μέλη είναι 130 ευρώ.
Τηρείται σειρά προτεραιότητας και οι αιτήσεις των άνω προγραμμάτων ολοκληρώνονται άμεσα και αποστέλλονται στην αρμόδια Υπηρεσία του Υπουργείου για να αρχίσει η υλοποίησή τους.

Για πληροφορίες και δηλώσεις συμμετοχής στα γραφεία του συλλόγου και στο τηλ. 24930-29591. Υπεύθυνη Προγραμμάτων: Κατή Άρτεμις, τηλ:6934831247

ΥΠΟ ΤΗΝ ΑΙΓΙΔΑ ΤΟΥ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟΥ ΛΑΡΙΣΑΣ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ