Σ.Ε. ΜΠΛΟΚΟΥ ΝΙΚΑΙΑΣ: ΟΛΟΙ ΑΥΡΙΟ ΣΤΗ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΣΤΗΝ ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΠΛΑΤΕΙΑ ΤΗΣ ΛΑΡΙΣΑΣ

Δείτε τί αναφέρει σε ανακοίνωση – κάλεσμα

Η Συντονιστική Επιτροπή του Μπλόκου Νίκαιας οργανώνει αγωνιστική συγκέντρωση με τρακτέρ στην κεντρική πλατεία της Λάρισας αύριο Παρασκευή 11 Φλεβάρη, στις 7 μμ.

Καλούμε, μαζί με τους Θεσσαλούς αγρότες και κτηνοτρόφους, να συμμετάσχουν μαζικά στη συγκέντρωση τους εργαζόμενους, τους επαγγελματοβιοτέχνες και εμπόρους, τους συνταξιούχους, τους νέους των σπουδών, τις γυναίκες των λαϊκών οικογενειών.

Να μπούμε όλοι σε κοινό αγώνα καθώς έχουμε κοινά προβλήματα, κοινά αιτήματα.

Ολοι βλέπουμε το εισόδημά μας να μειώνεται με αποτέλεσμα να δυσκολεύεται περισσότερο η ζωή μας στα χωριά και στις πόλεις.

Ολους μάς πλήττει η ακρίβεια στο οικιακό ηλεκτρικό ρεύμα, στα καύσιμα θέρμανσης και μετακίνησης, στα τρόφιμα και στα άλλα είδη λαϊκής κατανάλωσης.

Ολοι αντιμετωπίζουμε πρόβλημα λόγω της ανεπάρκειας του δημόσιου συστήματος υγείας, που το βλέπουμε καθαρά στη διάρκεια της πανδημίας.

Βγήκαμε στους δρόμους προβάλλοντας αγωνιστικά αιτήματα που αφορούν την ίδια την επιβίωσή μας.

Οι τιμές που πουλάμε πολλά από τα προϊόντα μας εξακολουθούν να είναι πολύ χαμηλές, ενώ στους καταναλωτές φτάνουν πανάκριβα.

Κάθε τομέας, κοινωνικός και επαγγελματικός, θα πρέπει να είναι στο πλευρό μας, καθώς οι συνέπειες είναι αλληλένδετες

Είμαστε ήδη μια βδομάδα στα μπλόκα και η κυβέρνηση δεν δείχνει διάθεση ν’ ασχοληθεί σοβαρά με τα αιτήματά μας και να τα ικανοποιήσει.

Θα κάνουμε ό,τι μπορούμε για ν’ αυξήσουμε την αγωνιστική πίεση προς την κυβέρνηση. Ενισχύεται κι άλλο το μπλόκο της Νίκαιας, στήνονται κι άλλα μπλόκα σ’ όλη τη χώρα, δυναμώνει η λαϊκή συμπαράσταση στον αγώνα μας. Είμαστε περήφανοι επειδή στα μπλόκα αγωνιζόμαστε για όλους τους αγρότες και κτηνοτρόφους.

ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ – ΘΑ ΝΙΚΗΣΟΥΜΕ!

ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΜΠΛΟΚΟΥ ΝΙΚΑΙΑΣ

ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ Paidis.com