ΔΕΙΤΕ ΠΩΣ ΘΑ ΑΠΟΖΗΜΙΩΣΕΙ Η ΤΡΑΙΝΟΣΕ ΟΣΟΥΣ ΤΑΛΑΙΠΩΡΗΘΗΚΑΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΑΚΟΚΑΙΡΙΑ

Η ΤΡΑΙΝΟΣΕ ανακοίνωσε σήμερα ότι οι αποζημίωση όσων ταλαιπωρήθηκαν απο την κακοκαιρία “Ελπίδα” θα γίνεται με τρείς τρόπους τους οποίους μπορούν να επιλέξουν οι δικαιούχοι.

Είτε με μετρητά 1.000 ευρώ, είτε με κουπόνια απεριόριστης διάρκειας μεγαλύτερης αξίας κατά 150 ευρώ, είτε με κουπόνια αξίας 550 ευρώ και μετρητά 500 ευρώ.

Όπως τονίζει στην ανακοίνωσή της η εταιρεία, παρά το γεγονός ότι η διαχείριση των υποδομών του σιδηροδρομικού δικτύου δεν εμπίπτει στις αρμοδιότητές της η ΤΡΑΙΝΟΣΕ Α.Ε. προχωρά στην αποζημίωση των επιβατών που επηρεάστηκαν από τη διακοπή των δρομολογίων στις 24 και 25 Φεβρουαρίου, σε συνέχεια εισήγησης του υπουργείου Μεταφορών ως ένα επιπλέον μέτρο.

Η Εταιρία εκφράζει τη λύπη της για την αναστάτωση που προκλήθηκε στο επιβατικό κοινό, παρά τις προσπάθειες της να επιλύσει τα προβλήματα που δημιουργήθηκαν με τον καλύτερο δυνατό τρόπο.

Ακόμη, επισημαίνεται ότι η εταιρεία διέθεσε πόρους για τον απεγκλωβισμό πολιτών από την Αττική Οδό, με δρομολόγηση ειδικού συρμού που λειτούργησε από το απόγευμα της Δευτέρας μέχρι και το απόγευμα της Τρίτης, μεταξύ Αεροδρομίου και ΣΣ Λαρίσης, σε συνεννόηση με την Πολιτική Προστασία και το υπουργείο Μεταφορών.

Η εταιρεία έχει ήδη προχωρήσει στις αποζημιώσεις που απορρέουν από τον Ευρωπαϊκό Κανονισμό Επιβατών 1371 .Σε εξέλιξη βρίσκεται η διερεύνηση συνθηκών των συμβάντων και προγραμματίζεται έκτακτη οικονομική στήριξη σε κάθε επιβάτη των αμαξοστοιχιών 54, 55, 56, 57 και 885.

ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ Paidis.com