ΟΙ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ 14-19/2 ΣΤΟ ΚΡΕΟΠΩΛΕΙΟ ΚΑΡΕΛΑΣ ΣΤΟΝ ΤΥΡΝΑΒΟ

Μεγάλες είναι και αυτή την εβδομάδα οι προσφορές σε μια μεγάλη ποικιλία κρεάτων στο κρεοπωλείο Καρέλας στον Τύρναβο, που έχει συνηθίσει το καταναλωτικό κοινό της ευρύτερης περιοχής σε εκπλήξεις κάθε εβδομάδα με πάμφθηνες τιμές σε προϊόντα ασύγκριτης ποιότητας.

Αλλωστε το σύγχρονο και πλήρως εξοπλισμένο κρεοπωλείο της γνωστής επιχείρησης κρεάτων και σφαγείων εφαρμόζει όλο το χρόνο πολιτική μεγάλων προσφορών σε όλα τα είδη κρεάτων, που το καθιέρωσαν από την πρώτη μέρα λειτουργίας του στον Τύρναβο, όπως άλλωστε κάνει σε όλα τα κρεοπωλεία της επιχείρησης.

Οι προσφορές για αυτή την εβδομάδα από Δευτέρα 14 Φεβρουαρίου έως και το Σάββατο 19 Φεβρουαρίου είναι:

Πανσέτα χοιρινή 3,99€/κιλό.

Μπριζόλες κόντρα χοιρινές 3,79€/κιλό.

Μπριζόλες μόσχου ωρίμανσης πάνω από 45 ημέρες 9,90€/κιλό.

Κότσι χοιρινό 2,99€/κιλό.

Ψαρονέφρι 4,49€/κιλό.

Ζυγούρι μπροστινό 4,49€/κιλό.

Αρνάκι ή κατσίκι γάλακτος ολόκληρο 6,90€/κιλό.

Αρνάκι ή κατσικάκι γάλακτος μισό 7,50€/κιλό.

Κιμάς ανάμεικτος 4,99€/κιλό.

Λουκάνικο χωριάτικο 3,59€/κιλό.

Μπριζολάκια μαριναρισμένα 3,69€/κιλό .

“Και μην ξεχνάτε όλα τα κρέατα μας σφάζονται και προμηθεύονται από τα ιδιωτικά μας σφαγεία στο Βόλο, έτσι πετυχαίνουμε τις καλύτερες δυνατές τιμές για εσάς”, σημειώνουν οι υπεύθυνοι του κρεοπωλείου, προσκαλώντας σας να δοκιμάσετε τα προσφερόμενα προϊόντα ασύγκριτης ποιότητας σε ασυναγώνιστες τιμές.

Εάν ο χρόνος σας δεν επαρκεί για να περάσετε από το μοντέρνο και πλήρως εξοπλισμένο κατάστημα της επιχείρησης ΚΑΡΕΛΑ, οι υπεύθυνοι του καταστήματος μπορούν να σας παραδώσουν κατ’ οίκον και αυθημερόν οτιδήποτε τραβάει η όρεξή σας.

Τηλ. παραγγελιών: 24920 22958

Το νέο κρεοπωλείο βρίσκεται στην οδό Πυθαγόρα 6, απέναντι από το χώρο της λαϊκής αγοράς στον Τύρναβο και λειτουργεί με τα πλέον σύγχρονα μέτρα προστασίας και υγιεινής που προβλέπουν για τη δύσκολη σημερινή συγκυρία τα πρωτόκολλα του ΕΟΔΥ.

Ακολουθήστε το κατάστημα και στα social media για να ενημερώνεστε καθημερινά για φρέσκα παρασκευάσματα και προσφορές:
Facebook: Κρεοπωλείο Καρέλας
Instagram: karelas_butchershop

ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ Paidis.com