Ο ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΩΝ ΙΚΑ ΤΥΡΝΑΒΟΥ ΣΤΗΡΙΖΕΙ ΤΟΥΣ ΑΓΡΟΤΕΣ ΣΤ ΜΠΛΟΚΑ

Η ανακοίνωση της διοίκησης

Αγρότες – αγρότισσες
Συμπαραστεκόμαστε στον αγώνα σας για την επιβίωση που δίνετε μέσα από συλλογικές διαδικασίες, τους Αγροτικούς Συλλόγους, την Ομοσπονδία, την Πα-νελλαδική Επιτροπή των Μπλόκων.

Ένας αγώνας δίκαιος ενάντια σε μια αντιλαϊκή πολιτική που σας ξεκληρίζει.
Μια πολιτική που ανεβάζει στα ύψη το κόστος παραγωγής και κάνει απαγορευ-τική τη συνέχιση της καλλιέργειας διώχνοντάς σας από τα χωράφια σας προς ό-φελος των των μεγαλεμπόρων, των βιομηχάνων, των πολυεθνικών.

* Είναι η ίδια αντιλαϊκή πολιτική που με την αύξηση του ρεύματος, του πετρελαί-ου κίνησης και θέρμανσης ανεβάζει το κόστος παραγωγής στους βιοπαλαιστές αγρότες, ταυτόχρονα εκτοξεύει την ακρίβεια που κατατρώει το πενιχρό εισόδημα των συνταξιούχων, των εργαζομένων, των φτωχών λαϊκών στρωμάτων.

* Είναι η ίδια αντιλαϊκή πολιτική που ενώ αρνείται το αφορολόγητο πετρέλαιο για τους αγρότες το δίνει απλόχερα στους εφοπλιστές, φορολογεί ακόμα και τα ανα-δρομικά των συνταξιούχων που αφού τα παρακράτησαν δύο και τρία χρόνια, τα έδωσαν κουτσουρεμένα τα φορολογούν και από πάνω.

* Είναι η ίδια πολιτική που αφήνει απροστάτευτους τους συνταξιούχους, όλο το λαό στην επέλαση της πανδημίας χωρίς να παίρνει μέτρα ενίσχυσης των νοσοκο-μείων με μόνιμες προσλήψεις ιατρικού και νοσηλευτικού προσωπικού, ενίσχυσης της πρωτοβάθμιας φροντίδας υγείας.
Σήμερα την εφαρμόζει η κυβέρνηση της ΝΔ, αλλά τα ίδια εφάρμοζαν όλες οι προηγούμενες κυβερνήσεις.

Αγρότες – αγρότισσες

Παλεύετε για την ικανοποίηση των δίκαιων αιτημάτων σας, για μια καλύτερη ζωή για σας και τα παιδιά σας.
Αιτήματα που δεν αφορούν μόνο εσάς τους αγρότες, αλλά όλους εμάς:

Τους συνταξιούχους, τα παιδιά μας εργαζόμενους, αυτοαπασχολούμενους ΕΒΕ, τη νεολαία, τις γυναίκες.

Παλεύουμε μαζί σας για την ανατροπή της αντιλαϊκής πολιτικής, για να συνεχί-σετε να παράγετε, γιατί από σας εξαρτάται η διατροφή του λαού μας.

Γιατί και εμείς όπως εσείς ενδιαφερόμαστε για δημόσια και δωρεάν υγεία και παιδεία, για να σταματήσει το κύμα της ακρίβειας που πνίγει τα λαϊκά νοικοκυριά.

Συμπαραστεκόμαστε στον αγώνα σας γιατί έχουμε κοινούς αντιπάλους, κοινά προβλήματα, κοινά αιτήματα.

Η πείρα μας έχει αποδείξει ότι μαζί είμαστε πιο δυνατοί.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ