ΝΑΙ ΣΤΟΝ ΔΙΑΛΟΓΟ ΜΕ ΤΟΥΣ ΑΓΡΟΤΕΣ ΚΑΙ ΑΠΟ ΑΛ. ΤΣΙΠΡΑ – Ν. ΑΝΔΡΟΥΛΑΚΗ – Γ. ΒΑΡΟΥΦΑΚΗ

Το “ναι” σε συνάντηση με τους εκπροσώπους της πανελλαδικής επιτροπής των αγροτών στο μπλόκο της Νίκαιας είπαν σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες του paidis.com και οι αρχηγοί του ΣΥΡΙΖΑ – Π.Σ., του ΚΙΝΑΛ και του ΜΕΡΑ 25 μετά τον γ.γ. της Κ.Ε. του ΚΚΕ Δ. Κουτσούμπα ο οποίος αναμένεται αύριο στις 5 το απόγευμα στο χώρο του μπλόκου για συνομιλία με τους αγρότες.

Ο κ. Αλ. Τσίπρας αναμένεται να επισκεφθεί το μπλόκο την Παρασκευή στις 12 μ. και θα έχει συνάντηση κεκλεισμένων των θυρών με την Πανελλαδική των Μπλόκων πιθανότατα στο χώρο του πολιτιστικού κέντρου ή του δημαρχείου της Νίκαιας, ενώ οι κ.κ. Ν. Ανδρουλάκης και Γ. Βαρουφάκης που είπαν ναι σε συνάντηση στο μπλόκο δεν έχουν οριστικοποιήσει ακόμη την ημέρα της προσέλευσης τους.

Την ίδια ώρα σιγή ασυρμάτου υπάρχει από την πλευρά της κυβέρνησης γεγονός που πεισμώνει ακόμη περισσότερο τους αγρότες που είναι αποφασισμένοι να κλιμακώσουν τον αγώνα τους.

ΣΤΑ ΔΙΟΔΙΑ

Εν τω μεταξύ στο πλαίσιο των αποφάσεων της Πανελλαδικής Σύσκεψης της Νίκαιας την Κυριακή σήμερα αγρότες από το μπλόκο της Νίκαιας μετακινήθηκαν στα διόδια όπου σήκωσαν τις μπάρες και μοίρασαν έντυπο υλικό με τις θέσεις και τα αιτήματά τους στους διερχόμενους οδηγούς.

Αύριο αναμένεται να προχωρήσουν σε συμβολικό δίωρο αποκλεισμό της Ε.Ο. στο ύψος του μπλόκου εν’ αναμονή και της έλευσης του κ. Κουτσούμπα.

φωτο: 902.gr

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ