ΤΟ ΡΕΥΜΑ ΣΚΟΤΩΝΕΙ ΤΗΝ ΕΣΤΙΑΣΗ

Τα καταστήματα κατέβασαν συμβολικά το διακόπτη σε ένδειξη διαμαρτυρίας για μια ώρα – Ο ΣΙΚΑΕΛ συναντήθηκε με τον αντιπρόεδρο του Επιμελητηρίου

Σήμερα Τετάρτη 16 Φεβρουαρίου 2022, πραγματοποιήθηκε συνάντηση του Αντιπροέδρου του Επιμελητηρίου Λάρισας κ. Παπαλέξη Δημήτριου με τον Προεδρείο του Σ.Ι.Κ.Α.Ε.Λ. και συγκεκριμένα με το Πρόεδρο κ. Αθανασούλη Νικόλαο και τα μέλη του κ. Νούσιο Κωνσταντίνο Κι κ. Αδαμόπουλο Ιωάννη.

Συζητήθηκε το θέμα της υπέρογκης αύξησης των τιμών στην ηλεκτρική ενέργεια και φυσικού αερίου, γεγονός που καθιστά μη βιώσιμες τις τοπικές επιχειρήσεις εστίασης.

Αποφασίστηκε κοινές συναντήσεις με τους παρόχους ενέργειας και η αποστολή σχετικού υπομνήματος στα συναρμόδια υπουργεία.

Τέλος συζητήθηκαν να πραγματοποιηθούν μέσα στο έτος δράσεις προβολής για την ανάδειξη της τοπικής γαστρονομίας και του καφέ.

Κατέβασαν διακόπτες

Εν τω μεταξύ ο ΣΙΚΑΕΛ κάλεσε όλα τα μέλη και όλους τους επαγγελματίες της εστίασης και του εμπορίου να λάβουν μέρος στην κίνηση διαμαρτυρίας ενάντια στα υπέρογκα τιμολόγια των παρόχων ενέργειας και να σβήσουν όλα τα φώτα για μια ώρα από τις 18:00 έως τις 19:00 σήμερα Τετάρτη 16 Φεβρουαρίου.

ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ Paidis.com