Η ΠΡΟΤΑΣΗ ΤΗΣ ΔΑΚΕ ΓΙΑ ΤΗ ΣΥΓΚΡΟΤΗΣΗ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΕΙΟΥ ΣΤΟ Δ.Σ ΤΗΣ ΕΛΜΕ Ν. ΛΑΡΙΣΑΣ

Η ανακοίνωση της παράταξης με αιχμές κατά των άλλων παρατάξεων για τη στάση που τήρησαν στη συνεδρίαση

Συναδέλφισσες και συνάδελφοι

Σας ενημερώνουμε ότι η πρόταση της Παράταξής μας στη συνεδρίαση του Δ.Σ την Τετάρτη 16-02-22  για συγκρότηση Προεδρείου ήταν η παρακάτω :
«Λαμβάνοντας υπόψη το τελικό αποτέλεσμα των εκλογών για Δ.Σ στην ΕΛΜΕ ν. Λάρισας στις  09  Φεβρουαρίου 2022,  την ισχυρή εντολή των συναδέλφων /σσών ,τη δύναμη των Παρατάξεων όπως προέκυψε και σεβόμενοι απόλυτα την εκλογική ετυμηγορία ,προτείνουμε συγκρότηση Προεδρείου στις κύριες θέσεις του  Δ.Σ ως εξής :

Για τη θέση του Προέδρου του Δ.Σ,  τη ΔΑΚΕ με το συναγωνιστή μας Θανάση Φούντα. (45% 4 έδρες)

Για τη θέση του Αντιπροέδρου τις  Αγωνιστικές Παρεμβάσεις (24,25% 2 έδρες)

Για τη θέση του Γραμματέα τις ΣΥΝΕΚ (15,95% 2 έδρες)

Για τη θέση του ταμία την ΑΣΕ (8,72 % 1 έδρα)

Ελπίζουμε ότι  και οι άλλες Παρατάξεις  θα  σεβαστούν το εκλογικό αποτέλεσμα  και θα αφήσουν στην άκρη τυχόν μικροκομματικούς  τακτικισμούς  και προσωπικές εμμονές, που ταλάνισαν την προηγούμενη περίοδο το Δ.Σ. Η συγκρότηση Προεδρείου είναι αυτονόητη και επιβεβλημένη από την ετυμηγορία της κάλπης. Δεν μπορούμε ούτε καν να σκεφτούμε πως θα υπάρξει κάποια Παράταξη  μέσα στο Δ.Σ  που θα διανοηθεί να γίνει τροχοπέδη στην ομαλή λειτουργία του, προβάλλοντας κοντόφθαλμα προσκόμματα στη συγκρότησή του».

Συναδέλφισσες και συνάδελφοι

Στην προαναφερόμενη κρυστάλλινη και δημοκρατική πρόταση της  ΔΑΚΕ , οι Παρεμβάσεις απάντησαν ψηφίζοντας τον εαυτό τους για τη θέση του Προέδρου και οι ΣΥΝΕΚ με την ΑΣΕ προβάλλοντας αστεία επιχειρήματα για να μην ψηφίσουν ανάλογα με τη δύναμη των Παρατάξεων, έδωσαν  λευκή ψήφο με αποτέλεσμα τη μη συγκρότηση Προεδρείου.

Είναι προφανές από το αποτέλεσμα της ψηφοφορίας για κατανομή αξιωμάτων στο νέο Δ.Σ , ότι κάποιοι  αδίδακτοι από τα λάθη του παρελθόντος, συνεχίζουν  να μένουν περιχαρακωμένοι στις κοντόφθαλμες παραταξιακές τους γραμμές και κάποιοι άλλοι στις προσωπικές τους εμμονές και εμπάθειες. Αμετανόητοι, κατώτεροι των περιστάσεων, αδιαφορώντας για την ετυμηγορία της κάλπης, αδυνατώντας ή μη θέλοντας να κατανοήσουν την πραγματικότητα και τους κινδύνους μέσα στους οποίους καλείται να λειτουργήσει το νέο Δ.Σ, περιφρονούν χωρίς ίχνος ντροπής την ξεκάθαρη εντολή που   έδωσαν οι συναδέλφισσες και οι συνάδελφοι, μέσα από μια δημοκρατική εκλογική διαδικασία.

Συναδέλφισσες και συνάδελφοι

Δηλώνουμε ότι από εδώ και στο εξής, εφόσον συνεχίσουν να ακολουθούν την ίδια επιπόλαια, αντιδημοκρατική  και στείρα τακτική, τους καθιστούμε αποκλειστικά υπεύθυνους για οτιδήποτε τυχόν αρνητικό προκύψει και θα έχει σαν αποτέλεσμα την απαξίωση του Σωματείου και την παρεμπόδιση της ομαλής λειτουργίας του.

Ας ελπίσουμε ότι σε επόμενη συνεδρίαση του Δ.Σ θα επικρατήσει λογική, σύνεση και σεβασμός στις δημοκρατικές διαδικασίες όπως επιτάσσουν οι συνθήκες και τα αποτελέσματα των πρόσφατων εκλογών του Σωματείου.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ