ΠΑΡΑΠΟΝΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΑΙΔΟΤΟΠΟ ΣΤΟ 2ο ΝΗΠΙΑΓΩΓΕΙΟ ΑΜΠΕΛΩΝΑ

Διαλυμένα παιχνίδια και ένα διαλυμένο σκέπαστρο συνθέτουν την εικόνα εγκατάλειψης στον παιδότοπου του 2ου νηπιαγωγείου Αμπελώνα, σύμφωνα με τα παράπονα που μεταφέρει προς τους υπεύθυνους μέσω του paidis.com γονέας παιδιού που όπως υποστηρίζει εκφράζει και τα παράπονα και άλλων γονέων μαθητών του σχολείου.

Οπως αναφέρει στο κείμενο που συνοδεύεται και από τις σχετικές φωτογραφίες τα παιχνίδια στον παιδότοπο έχουν χαλάσει και αποτελούν πηγή κινδύνου για τα παιδιά, ενώ στο σκέπαστρο έχει διαλυθεί το πανί που χρησιμοποιείται για να προστατεύει τα παιδάκια που παίζουν από τη βροχή και κυρίως για να μη δημιουργείται λάσπη στον παιδότοπο την οποία θα μεταφέρουν τα παιδιά στις αίθουσες.

Οι γονείς ζητούν την άμεση επισκευή ή αντικατάσταση των παιχνιδιών και την τοποθέτηση πανιού στο σκέπαστρου με δεδομένο ότι φτιάχνει ο καιρός και οι μικροί μαθητές του νηπιαγωγείου θα βγαίνουν στην αυλή και στον παιδότοπο για να παίξουν.

Ας ελπίσουμε ότι η δημοτική αρχή και ειδικά ο αρμόδιος αντιδήμαρχος θα σπεύσουν άμεσα για να δώσουν τη δυνατότητα για ασφαλές και καθαρό παιχνίδι στα παιδάκια του 2ου νηπιαγωγείου του Αμπελώνα.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ