ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ ΤΟΥ ΣΘΕΒ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΡΓΑΣΙΕΣ ΤΕΛΟΥΣ ΧΡΗΣΗΣ

Ο Σύνδεσμος Θεσσαλικών Επιχειρήσεων και Βιομηχανιών διοργανώνει διαδικτυακό σεμινάριο διάρκειας 4 ωρών την Τρίτη 22 Φεβρουαρίου, ώρες 17:00 – 21:00, με θέμα: «Εργασίες τέλους χρήσης σύμφωνα με τα ΕΛΠ και τη φορολογία εισοδήματος» μέσω της πλατφόρμας του zoom.

Στόχος του σεμιναρίου είναι οι εκπαιδευόμενοι να ενημερωθούν σχετικά με τις εργασίες τέλους χρήσης για την κατάρτιση του ισολογισμού και τον προσδιορισμό των αποτελεσμάτων (λογιστικών και φορολογικών) σύμφωνα με τις τελευταίες εξελίξεις στη φορολογική νομοθεσία.

Το σεμινάριο απευθύνεται σε στελέχη λογιστηρίων και οικονομικών διευθύνσεων, ελεύθερους επαγγελματίες λογιστές και οικονομολόγους, σύμβουλους επιχειρήσεων αλλά και ορκωτούς ελεγκτές λογιστές.

Εισηγητής του σεμιναρίου είναι ο Νικόλαος Δημ. Κατσίδης, Ορκωτός Ελεγκτής Λογιστής με 21 χρόνια ελεγκτική προϋπηρεσία διενεργεί τον τακτικό και το φορολογικό έλεγχο σε μεγάλες και μεσαίες εταιρείες του ιδιωτικού τομέα αλλά του ευρύτερου δημοσίου τομέα.

Περισσότερες πληροφορίες για τη θεματολογία του προγράμματος μπορείτε να βρείτε στην ιστοσελίδα του Συνδέσμου ενώ για δηλώσεις συμμετοχής μπορείτε να συμπληρώσετε την φόρμα συμμετοχής μέχρι τη Δευτέρα 21 Φεβρουαρίου.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ