ΣΤΗ ΛΑΡΙΣΑ ΟΙ ΠΡΟΚΡΙΜΑΤΙΚΟΙ ΑΓΩΝΕΣ ΤΟΥ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΥ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ ΜΟΝΟΛΟΓΟΥ ΕΠΙ ΣΚΗΝΗΣ

Το Θεσσαλικό Θέατρο και ο Δήμος Λαρισαίων συμμετέχει στη διεξαγωγή του Πανελλήνιου Διαγωνισμού συγγραφής και ερμηνείας πρωτότυπου μονολόγου επί σκηνής της Ένωσης Σεναριογράφων Ελλάδος, διοργανώνοντας προκριματική διαδικασία στην πόλη της Λάρισας

Στον Διαγωνισμό μπορούν να μετάσχουν όλοι οι κάτοικοι του νομού Λάρισας. Για τις ανάγκες των προκριματικών, το Θεσσαλικό Θέατρο συνέστησε κριτική επιτροπή που απαρτίζεται από τους: Αρταπυρίδου Μάρθα – Μ.Α. Θεατρική Σκηνοθεσία, Γουργουλιάνη Σοφία – Συγγραφέας, Διδάκτωρ Πανεπιστημίου Θεσσαλίας, τμήμα Οικονομικών Επιστημών και Τσαγκαράκου Ανδρονίκη – Αρχιτέκτονας, Εικαστικός, Σκηνογράφος.

Οι προκριματικοί θα λάβουν χώρα στο θέατρο «Κώστας Τσιάνος» μεταξύ 4 και 17 Απριλίου 2022. Οι διακριθέντες σε κάθε τοπική προκριματική φάση θα προκριθούν στον ημιτελικό που θα διεξαχθεί στην Αθήνα, ενώπιον επιτροπής, η οποία θα επιλέξει έξι τουλάχιστον μονολόγους για να λάβουν μέρος στην τελική φάση που θα πραγματοποιηθεί ενώπιον διαφορετικής επιτροπής και κοινού στον αρχαιολογικό χώρο της Ακαδημίας Πλάτωνος στις 25 και 26 Ιουνίου 2022.

Οι ενδιαφερόμενοι/ες μπορούν να καταθέσουν τις προτάσεις τους μέχρι και τις 4 Απριλίου 2022 στη διεύθυνση https://senariografoi.gr/gr/screenplays/screenplays-registration/, αναφέροντας οπωσδήποτε και τον τόπο διαμονής τους.

Για τυχόν απορίες ή διευκρινίσεις, μπορούν να επικοινωνήσουν στο email info@senariografoi.gr ή στο τηλέφωνο 6932089819. Περισσότερες πληροφορίες και οι όροι συμμετοχής στον διαγωνισμό παρέχονται μέσα από την ιστοσελίδα της Ένωσης Σεναριογράφων Ελλάδος στη διεύθυνση https://senariografoi.gr/gr/news/stories/i1389/.

 

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ