ELECTRONET Β.Κ. ΚΑΖΑΝΑ: ΤΣΙΚΝΟΠΕΜΠΤΗ! ΏΡΑ ΓΙΑ ΨΗΣΙΜΟ ΜΕ ΤΙΣ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΨΗΣΤΑΡΙΕΣ!

Την Τσικνοπέμπτη οι πιο νόστιμες προσφορές παίρνουν φωτιά στην Electronet Β.Κ. Καζάνα! Όσοι αποφασίσουν να τσικνίσουν στο σπίτι, επιλέγουν όλο τον εξοπλισμό μπάρμπεκιου από την Electronet Β.Κ. Καζάνα σε μοναδικές τιμές!

Ανακαλύψτε τη μεγαλύτερη ποικιλία που υπάρχει στην πόλη μας σε ψηστιέρες υγραερίου και ηλεκτρικές, όλων των επώνυμων εταιριών αλλά και μικροσυσκευές κουζίνας, όλα σε μοναδικές προσφορές που θα «ξυπνήσουν» τον ψήστη μέσα σας!

Οι ψησταριές αερίου με ανοξείδωτους καυστήρες, σχάρα, επιπλέον πλαϊνή εστία για να μαγειρέψετε χωρίς μυρωδιές και μεγάλους χώρους αποθήκευσης, κατάλληλες για εξωτερικούς χώρους είναι η ιδανική λύση που προσφέρει ταχύτητα, αλλά και οικονομία. Μια ψησταριά υγραερίου είναι έτοιμη για ψήσιμο πολύ πιο γρήγορα από την ψησταριά με κάρβουνα. Επίσης, το μαγείρεμα είναι πανεύκολο ακόμα και για τους ερασιτέχνες ψήστες, δεν έχει τις μυρωδιές που βγάζει η ψησταριά με κάρβουνο και είναι πολύ εύκολη στο καθάρισμα.

Πέρα από τις ψησταριές υγραερίου, στην Electronet Β. Κ. Καζάνα διατίθενται ηλεκτρικές ψησταριές για να μπορείτε να ψήνετε όποιο φαγητό θέλετε είτε μέσα είτε έξω από το σπίτι. Με μεγάλες επιφάνειες ψησίματος σε συνδυασμό με αντιστάσεις δυνατής ισχύος, σας επιτρέπουν να ψήσετε κρέας, ψάρια, λαχανικά και ό,τι άλλο επιθυμείτε, γρήγορα και οικονομικά.

Όλα τα προϊόντα είναι και διαθέσιμα και ετοιμοπαράδοτα! Οι εξειδικευμένοι πωλητές της Electronet Β. Κ. Καζάνα θα σας προτείνουν αυτό που χρειάζεστε για να έχετε αξέχαστα ψησίματα!

Electronet Β. Κ. Καζάνα, Διονύσου και Παπαδοπούλου, πίσω από τα ΚΤΕΛ, www.kazanas.gr

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ