ΑΥΤΟΨΙΑ ΣΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΒΕΡΔΙΚΟΥΣΙΑΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟ Γ. ΔΡΑΓΑΤΣΙΚΗ

Ο Αντιδήμαρχος Τεχνικών Υπηρεσιών του Δήμου Ελασσόνας  κ. Ιωάννης Δραγατσίκης, συνοδευμένος από τις κ.κ. Χρυσούλα Ζαρίφη και Μαρίνα Πουλτσίδη της Διεύθυνσης  Τεχνικών  Υπηρεσιών του δήμου, πραγματοποίησε αυτοψία στις εργασίες που βρίσκονται σε εξέλιξη για την αποκατάσταση των ζημιών που προκλήθηκαν από τον καταστροφικό σεισμό της 3ης Μαρτίου, στο Δημοτικό  Σχολείο Βερδικούσιας.

Κατά την επίσκεψη του ο αντιδήμαρχος ενημερώθηκε για τις εργασίες που πραγματοποιούνται το τελευταίο διάστημα με εντατικούς ρυθμούς, στο ιστορικό αυτό λιθόκτιστο κτίριο, όπως την ενεμάτωση στην τοιχοποιία και την πλήρη επισκευή της στέγης που ξεκινάει τις επόμενες ημέρες.

Η μελέτη για την επισκευή του σχολείου και την αποκατάσταση των ζημιών ήταν πολύ απαιτητική, καθώς η υπηρεσία δεν είχε έρθει αντιμέτωπη με κάτι τέτοιο αντίστοιχο ξανά,  ωστόσο όπως επισήμανε ο αντιδήμαρχος, παρά τις καθυστερήσεις που προκλήθηκαν στην αποκατάσταση αυτών,  το δημοτικό σχολείο θα παραδοθεί πλήρως λειτουργικό, σύγχρονο και ανακαινισμένο στους μικρούς μαθητές, τις μαθήτριες και στην μαθητική κοινότητα, ένα έργο ο προϋπολογισμός του οποίου υπολογίζεται ότι  θα ξεπεράσει τις 300.000,00€.

Η δέσμευση της διοίκησης του δήμου ήταν να παραδοθεί ένα ασφαλές και λειτουργικό σχολείο και αυτό επιχειρεί με κάθε μέσο.

 

 

ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ Paidis.com