ΘΕΡΜΗ ΥΠΟΔΟΧΗ ΤΟΥ ΑΛΕΞΗ ΤΣΙΠΡΑ ΣΤΗΝ ΑΓΙΑ

Με μια μεγάλη και θερμή συγκέντρωση, οι κάτοικοι της Αγιάς υποδέχθηκαν την Παρασκευή το μεσημέρι τον Αλέξη Τσίπρα, στην κεντρική πλατεία της πόλης. Ήταν συγκινητική η υποδοχή που του επιφύλαξαν, με δεκάδες μαθητές να τον έχουν περιτριγυρίσει και να θέλουν όλοι να φωτογραφηθούν μαζί του και να του μιλήσουν.

Ο Αλέξης Τσίπρας, στον κατάμεστο κεντρικό πεζόδρομο της πόλης, συνομίλησε με καταστηματάρχες και με άλλους κατοίκους και στη συνέχεια, στην κεντρική πλατεία, σε μια μεγάλη συγκέντρωση, όπου του απηύθυνε χαιρετισμό και ο Δήμαρχος Αγιάς,  Αντώνης Γκουντάρας, απάντησε στις ερωτήσεις του συγκεντρωμένου κόσμου.

Τα βασικά σημεία της ομιλίας, που προέκυψαν από τις τοποθετήσεις του κόσμου, ήταν ότι όλοι, αγρότες, επαγγελματίες και μισθωτοί βρίσκονται σε κατάσταση απελπισίας.

Ο Πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ-Π.Σ. είπε ότι οι αγρότες που βρίσκονται σήμερα στους δρόμους εκφράζουν την αγωνία και την αγανάκτηση όλου του ελληνικού λαού, που βλέπει ότι δε μπορεί πλέον να επιβιώσει με την ασφυκτική οικονομική κατάσταση όπου έχει οδηγήσει και η διεθνής κρίση, αλλά και οι απαράδεκτοι χειρισμοί της  κυβέρνησης της Νέας Δημοκρατίας.

Όπως είπε χαρακτηριστικά ο Α. Τσίπρας: «Απευθυνόμαστε σε όλους τους Έλληνες πολίτες, αριστερούς, κεντρώους, αλλά και στους ψηφοφόρους της Ν.Δ., οι οποίοι δοκιμάζονται εξίσου από την οικονομική πολιτική της Ν.Δ., γιατί η στοχοποίηση απειλεί όλες τις κοινωνικές τάξεις της χώρας μας, εκτός από τους προνομιούχους, για τους οποίους, και μόνο, φροντίζει αυτή η κυβέρνηση. Αυτή δεν είναι κυβέρνηση της Ν.Δ. Αυτή είναι Α.Ε. Μητσοτάκης.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ