ΝΕΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ ΚΑΙ ΔΥΝΑΜΙΚΕΣ ΣΤΟ ΨΗΦΟΔΕΛΤΙΟ ΤΗΣ ΝΔ ΣΤΟ ΝΟΜΟ ΛΑΡΙΣΑΣ

Μπορεί να μην έχει γίνει ακόμη γνωστός ο χρόνος των επόμενων βουλευτικών εκλογών, αν και όλο και περισσότεροι πιστεύουν ότι οι κάλπες θα στηθούν το φθινόπωρο, οι ενδιαφερόμενοι για μία θέση στα ψηφοδέλτια κυρίως των δύο μεγάλων κομμάτων παίρνουν θέση μάχης και ετοιμάζονται για την προσφυγή στη λαϊκή ετυμηγορία.

Στη Νέα Δημοκρατία με τον αέρα της δημοσκοπικής πρωτιάς το στήσιμο του ψηφοδελτίου φαντάζει εύκολη υπόθεση και ήδη οι 8 ή 9 θέσεις της ενδεκάδας των υποψηφίων στο νομό Λάρισας φαίνεται να έχουν κλειδώσει.

Μέχρι σήμερα δεδομένες είναι οι υποψηφιότητες των τριών βουλευτών Χρ. Κέλλα, Στ. Μπίζου και Μ. Χαρακόπουλου, των πολιτευτών Κ. Τζανακούλη, αν δεν υπάρξουν θεαματικές αλλαγές στη στάση του κόμματος αναφορικά με το ηλικιακό προφίλ των υποψηφίων, Αθ. Σιαφαρίκα και Θεοφ. Καραχάλιου, ενώ ιδιαίτερη δυναμική φαίνεται να αποκτά η υποψηφιότητα του μέχρι πρότινος προέδρου της ΔΕΕΠ Λάρισας του κόμματος Χρ. Καπετάνου ο οποίος έχει πίσω του την επαρχία Φαρσάλων αλλά και σημαντικούς πυρήνες σε όλους τους δήμους του νομού. Μάλιστα όπως λένε όσοι γνωρίζουν το εσωκομματικό παιχνίδι ο κ. Καπετάνος μπαίνει στη μάχη των εκλογών με πολλές προοπτικές για ένα θετικό αποτέλεσμα.

Από εκεί και πέρα θέση στο ψηφοδέλτιο αναμένεται να έχει και η επικεφαλής της μείζονος αντιπολίτευσης στο δήμο Λαρισαίων Ρ. Καραλαριώτου που έχει δημιουργήσει τον δικό της μηχανισμό σε όλο το νομό, ενώ κινητικότητα καταγράφει σε όλο το νομό και ο περιφερειακός σύμβουλος Θανάσης Παιδής ο οποίος όμως δεν έχει ανοίξει ξεκάθαρα τα χαρτιά του.

Τέλος πρέπει να επισημάνουμε ότι στο ψηφοδέλτιο θα υπάρχει μία ακόμη γυναίκα, ενώ δεν αποκλείεται το κόμμα να αναζητήσει και άτομο που προέρχεται από τη νεολαία και την επιχειρηματικότητα.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ