Γ.Σ.ΑΜΠΕΛΩΝΑ: ΗΤΤΑ ΜΕ ΠΑΡΑΠΟΝΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΙΑΙΤΗΣΙΑ

Την ήττα με 64 – 88 γνώρισε η ομάδα μπάσκετ του Γυμναστικού Συλλόγου Αμπελώνα, από την αήττητη ομάδα του Σπάρτακου Ιωαννίνων, στο πλαίσιο της 12 αγωνιστικής του Πρωταθλήματος της Γ’ Εθνικής Κατηγορίας.

Σε έναν αγώνα, που από την αρχή το ξεκάθαρο φαβορί ήταν η ομάδα των Ιωαννίνων, οι Αμπελωνίτες μπήκαν ψυχωμένα και το τέλος του πρώτου δεκαλέπτου τους βρήκε να προηγούνται με 20 – 12. Στη συνέχεια, η ομάδα των Ιωαννίνων ισορρόπησε την κατάσταση, με το ημίχρονο να βρίσκει τις δύο ομάδες σε απόσταση βολής 31 – 32. Και στο τρίτο δεκάλεπτο, η εικόνα του αγώνα δεν άλλαξε, με τις δυο ομάδες να δίνουν πραγματική μάχη, με τους Γιαννιώτες να βάζουν στο τέλος τρία μεγάλα καλάθια και να κλείνουν το δεκάλεπτο με 54 – 65. Στο τέταρτο δεκάλεπτο, οι Αμπελωνίτες, έδειξαν να ξεμένουν από επιθετικές λύσεις και η ομάδα των Ιωαννίνων, άνοιξε την διαφορά για το τελικό 64 – 88.

Στον Αμπελώνα, υπάρχουν σοβαρά παράπονα για την διαιτησία του αγώνα, καθώς όπως υποστηρίζουν, από το πρώτο δεκάλεπτο φορτώθηκαν με φάουλ οι καλύτεροί τους παίχτες, οι διαιτητές επέτρεψαν το σκληρό παιχνίδι από πλευράς Ιωαννίνων, εν αντιθέσει με τον Αμπελώνα, που κάθε επαφή σφυρίζονταν φάουλ, ενώ στο κρίσιμο, τρίτο δεκάλεπτο, με τις δυο ομάδες να βρίσκονται κοντά στο σκορ, δεν σφυρίχτηκαν τέσσερα συνεχόμενα φάουλ υπέρ της Αμπελωνίτικης ομάδας, με αποτέλεσμα η διαφορά των τριών πόντων, να εκτιναχτεί στους 11.

Επόμενος αντίπαλος για τους Αμπελωνίτες, η ομάδα των Σοφάδων, την οποία αντιμετωπίζουν εκτός έδρας, την Κυριακή 27 Φεβρουαρίου.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ