ΜΕ ΜΕΓΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΟΛΟΚΛΗΡΩΘΗΚΕ ΤΟ 5o ΓΕΝΤΙΚΙ TRAIL

Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκε χθες Κυριακή το 5o Γεντίκι Trail, 20 και 5 χιλιομέτρων. Τον αγώνα διοργάνωσε ο Σύλλογος Μαραθωνοδρόμων Νομού Λάρισας για πέμπτη χρονιά, με την βοήθεια της Περιφέρειας και του Δήμου Τεμπών, στο Γεντίκι ή Χασάμπαλη, γνωστό για τον πράσινο λίθο.

Αξίζει να αναφερθεί ότι στα πέντε χρόνια που διοργανώνεται ο αγώνας το Γεντίκι αν και μικρό βουνό “ψηλώνει” στις καρδιές αυτών που το περπατούν, έχει αναδειχθεί πανελλαδικά και αποκτά όλο και περισσότερους φίλους. Στόχος της δημοτικής Αρχής Τεμπών σε συνεργασία με την Περιφέρεια Θεσσαλίας και τους ανθρώπους του Συλλόγου Μαραθωνοδρόμων Νομού Λάρισας είναι η ευρύτερη ανάδειξη του Γεντικίου.

Περισσότεροι από 350 αθλητές βρέθηκαν σήμερα και έτρεξαν στο μυστικό βουνό της Λάρισας, το σήμα έναρξης έδωσε ο Δήμαρχος Τεμπών Γιώργος Μανώλης.

Την απονομή των βραβείων στους τρεις πρώτους του αγώνα των 20 χιλιομέτρων έκανε, ο Δήμαρχος Τεμπών Γιώργος Μανώλης, ο Αντιπεριφερειάρχης Βασίλης Πινακάς και ο Αντιδήμαρχος Δ.Ε. Νέσσωνος Χρήστος Κρικώνης. Σε όλη την διάρκεια των αγώνων και στην απονομή τηρήθηκαν τα μέτρα προστασίας που προβλέπει η Γ.Γ.Α..

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ