ΜΠΛΟΚΟ ΝΙΚΑΙΑΣ: ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΝ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΜΕ ΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΚΑΙ ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΟΥΝ ΓΙΑ ΚΛΙΜΑΚΩΣΗ ΟΙ ΑΓΡΟΤΕΣ

Αύριο θα επισκεφθεί το μπλόκο ο γραμματέας του ΜΕΡΑ 25 Γ. Βαρουφάκης

Εν αναμονή της ανακοίνωσης από την πλευρά της κυβέρνησης του χρόνου που θα δεχθεί την αντιπροσωπεία των αγροτών από το μπλόκο της Νίκαιας είναι οι αγρότες που όσο περνούν οι μέρες και η κυβέρνηση κωλυσιεργεί φαίνεται να εξοργίζονται και να είναι έτοιμοι για κλιμάκωση του αγώνα τους ακόμη και με κλείσιμο της ε.ο. στο ύψος του μπλόκου με τα τρακτέρ τους.

Προς το παρόν επικρατούν οι ψύχραιμες φωνές που συστήνουν υπομονή, αλλά όσο αυτή εξαντλείτε τόσο πιο πολλοί είναι αυτοί που τάσσονται υπέρ των δυναμικών λύσεων.

Ο Γ. ΒΑΡΟΥΦΑΚΗΣ 

Επίσκεψη θα πραγματοποιήσει από την Τρίτη 22 Φεβρουαρίου στο πλαίσιο των τακτικών του επισκέψεων στην περιφέρεια, ο Γραμματέας του ΜέΡΑ25 Γιάνης Βαρουφάκης.

Κατά την περιοδεία του ο Γραμματέας του ΜέΡΑ25 θα επισκεφθεί στις 18.00 τα μπλόκα των αγροτών στη Νίκαια, όπου θα συναντηθεί με το συντονιστικό των μπλόκων της Θεσσαλίας και στη συνέχεια θα έχει σειρά συναντήσεων και επαφών για ζητήματα των πολιτών.

Τον Γιάνη Βαρουφάκη θα συνοδεύουν η Βουλεύτρια του ΜέΡΑ25 Μαρία Απατζίδη, ο Εκπρόσωπος Τύπου Μιχάλης Κριθαρίδης και στελέχη του κόμματος.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ