ΣΥΡΙΖΑ – Π.Σ.: ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΟΣ ΠΡΟΣΥΝΕΔΡΙΑΚΟΣ ΔΙΑΛΟΓΟΣ ΣΤΟΝ ΤΥΡΝΑΒΟ

Για τις θέσεις ενόψει του 3ου συνεδρίου του κόμματος συζήτησαν σήμερα στο κινηματοθέατρο Μαξίμ του Τυρνάβου μέλη και φίλοι του ΣΥΡΙΖΑ – Π.Σ. που ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα της τοπικής οργάνωσης μελών του κόμματος και συμμετείχαν στον προσυνεδριακό διάλογο που έχει ως στόχο να βάλει τις βάσεις που θα συνδιαμορφώσουν ένα κόμμα αριστερό, μαζικό, λαϊκό, ριζοσπαστικό, δημοκρατικό το οποίος όπως τονίστηκε και στην εκδήλωση  θα υπηρετεί τα συμφέροντα των πολλών και θα δίνει ρεαλιστικές και προοδευτικές απαντήσεις στα προβλήματα που αντιμετωπίζει η χώρα και ο λαός.

Στην συζήτηση παραβρέθηκε το μέλος της Κεντρικής Επιτροπής Μανώλης Σαρρής ο οποίος αναφέρθηκε στις τρέχουσες πολιτικές εξελίξεις, άσκησε κριτική στην κυβέρνηση για την αδυναμία της να αντιμετωπίσει το πρόβλημα της ακρίβειας που μαστίζει την κοινωνία, αλλά και τις συνέπειες της πανδημίας, μίλησε για την καθεστωτική και αντιδημαοκρατική της συμπεριφορά σε όλα τα επίπεδα και καυτηρίασε τη στενή σχέση που έχει αναπτύξει με το μιντιακό κατεστημένο.

Ο κ. Σαρρής παράλληλα προχώρησε σε μία πρώτη παρουσίαση και ανάλυση των θέσεων ενόψει συνεδρίου.

Στη συνέχεια τα μέλη και οι φίλοι του κόμματος συμμετείχαν σε έναν ουσιαστικό διάλογο, επί των θέσεων αλλά και για τη φυσιογνωμία του ΣΥΡΙΖΑ – Π.Σ..

 

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ