ΔΥΟ ΕΞΙΧΝΙΑΣΕΙΣ ΚΑΙ ΜΙΑ ΣΥΛΛΗΨΗ ΓΙΑ ΚΛΟΠΕΣ ΣΤΗ ΛΑΡΙΣΑ

Εξιχνιάστηκε από το Αστυνομικό Τμήμα Κιλελέρ περίπτωση κλοπής που διαπράχθηκε τις βραδινές ώρες της 13-02-2022 στην ευρύτερη περιοχή της Λάρισας και σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος τεσσάρων ημεδαπών, τριών ανδρών και μίας γυναίκας.

Ειδικότερα, όπως προέκυψε, οι δράστες μετέβησαν με Ι.Χ. επιβατικό αυτοκίνητο σε αποθήκη, ιδιοκτησίας ημεδαπού και αφού διέρρηξαν την πόρτα αυτής, αφαίρεσαν από το εσωτερικό -4- λαμαρίνες εξαερισμού, -3- μετασχηματιστές, -6- μπρούτζινες βάνες, -2- μοτέρ πλυντηρίων και -1- αντλία νερού.

Επίσης από το Αστυνομικό Τμήμα Αγιάς εξιχνιάστηκε περίπτωση κλοπής και σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος ενός αλλοδαπού άνδρα. Ειδικότερα, την 25-12-2021 στην Αγιά, ο δράστης διέρρηξε οικία αλλοδαπού και αφαίρεσε από το εσωτερικό το χρηματικό ποσό των -200- ευρώ και μία τραπεζική κάρτα με αναγραφόμενο τον αριθμό PIN, με την οποία προέβη, στη συνέχεια, σε τρεις αναλήψεις μετρητών από Αυτόματη Ταμειολογιστική Μηχανή (ΑΤΜ), συνολικού ύψους -420- ευρώ.

Τέλος συνελήφθη, χθες (22-02-2022) το πρωί στη Λάρισα, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Λάρισας, ένας ημεδαπός άνδρας, για κλοπή.
Ειδικότερα, ο δράστης, χθες τις πρώτες πρωινές ώρες, εισήλθε από ανασφάλιστο παράθυρο σε οικία ηλικιωμένης ημεδαπής στην πόλη της Λάρισας και αφαίρεσε από το εσωτερικό δύο πορτοφόλια με χρηματικό ποσό.

ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ Paidis.com