ΣΗΜΕΡΑ ΤΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΑΝΤΙΟ ΣΤΟΝ ΑΔΙΚΟΧΑΜΕΝΟ 22ΧΡΟΝΟ ΦΟΙΤΗΤΗ ΝΙΚΟ ΜΠΙΤΣΑΚΗ – ΦΙΛΟΙ ΤΟΥ ΑΠΛΩΣΑΝ ΣΕΝΤΟΝΙ ΜΕ ΤΟ ΑΙΜΑ ΤΟΥ ΣΤΟ ΔΗΜΑΡΧΕΙΟ

Τί έδειξε η ιατροδικαστική έκθεση για τα αίτια του θανάτου του

Σήμερα Τετάρτη 23 Φεβρουαρίου στις 3 το μεσημέρι στην εκκλησία του Αγίου Γεωργίου στα Κατσιφαριανά θα παιχθεί η τελευταία πράξη του δράματος για τον 22χρονο φοιτητή Νίκο Μπιτσάκη που έφυγε τόσο άδικα από τη ζωή το πρωί της Κυριακής καταπλακωμένος από τοίχο ετοιμόρροπης κολώνας αυλόγυρου εγκαταλελειμμένου σπιτού στο κέντρο της Λάρισας.

Σύμφωνα με πληροφορίες του zarpanews.gr η σορός του θα φτάσει το πρωί με το πλοίο στη γενέτειρά του τα Χανιά θα μεταφερθεί στο σπίτι της οικογένειας και στη συνέχεις στις 12 μ. στην εκκλησία όπου θα ψαλεί η νεκρώσιμη ακολουθία.

ΑΠΛΩΣΑΝ ΣΕΝΤΟΝΙ ΜΕ ΤΟ ΑΙΜΑ ΤΟΥ ΣΤΟ ΔΗΜΑΡΧΕΙΟ ΤΗΣ ΛΑΡΙΣΑΣ

Εν τω μεταξύ χθες το απόγευμα φίλοι του και συμφοιτητές του νεαρού αλλά και πολλοί Λαρισαίοι πραγματοποίησαν βουβή συγκέντρωση διαμαρτυρίας στην κεντρική πλατεία της Λάρισας όπου αρχικά άπλωσαν το σεντόνι με το αίμα του αδικοχαμένου νεαρού το οποίο χρησιμοποιήθηκε για να σκεπαστεί το άψυχο σώμα του λίγο μετά το τραγικό συμβάν της Κυριακής.

Στη συνέχεια το σεντόνι μεταφέρθηκε και απλώθηκε μαζί με λίγα τούβλα από τη μοιραία κολώνα μπροστά στο δημαρχείο όπου οι συμμετέχοντες αλλά και περαστικοί άναψαν κεριά στη μνήμη του.

Η ΙΑΤΡΟΔΙΚΑΣΤΙΚΗ ΕΞΕΤΑΣΗ

Βαριές κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις που προκλήθηκαν από δομικό υλικό διαπίστωσε η ιατροδικαστής στη Θεσσαλονίκη όπου μεταφέρθηκε η σορός του άτυχου 22χρονου και οι οποίες ήταν σύμφωνα με την ιατροδικαστή αυτές που ευθύνονται για το θάνατό του.

 

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ