ΕΚΟΨΑΝ ΠΙΤΑ ΟΙ ΦΟΡΟΤΕΧΝΙΚΟΙ ΤΗΣ ΛΑΡΙΣΑΣ

Την ετήσια εκδήλωση κοπής της πίτας πραγματοποίησε η Ένωση Φοροτεχνικών Ελεύθερων Επαγγελματιών Λάρισας στο πλαίσιο του διευρυμένου Διοικητικού Συμβουλίου που πραγματοποιήθηκε με την παρουσία των αντιπροσώπων, για λήψη αποφάσεων ενόψει της εκλογοαπολογιστικής συνέλευσης της ομοσπονδίας ΠΟΦΕΕ στα Ιωάννινα στις 1,2,3, Απριλίου.

Μεταξύ των θεμάτων που συζητήθηκαν στο διευρυμένο Διοικητικό Συμβούλιο είναι ο ρόλος του Λογιστή – Φοροτεχνικού στην μετά covid εποχή, στο συνεχώς μεταβαλλόμενο οικονομικό, λογιστικό και φοροτεχνικό περιβάλλον και στον τεράστιο όγκο εργασίας που έχει επωμιστεί ο κλάδος των Λογιστών – Φοροτεχνικών.

Συζητήθηκε ο ρόλος του στην τεράστια ψηφιακή αλλαγή που συντελέστηκε και τις μεταγενέστερες που δρομολογούνται. Υπήρχε διάχυτη η αγανάκτηση των συναδέλφων για τις συνεχόμενες δυσλειτουργίες των πλατφορμών των Υπουργείων, αλλά και για τις προβληματικές διατάξεις που εκδίδονται κάθε φορά.

Επίσης έθεσαν ως προτεραιότητα την ανάγκη κατοχύρωσης της ασθένειας του Λογιστή/στρια – Φοροτεχνικού, όπου μέχρι σήμερα δεν υπάρχει κανένα πλαίσιο κατοχύρωσης και τον μηδενισμό των ορίων στην υπογραφή του Λογιστή – Φοροτεχνικού.

Τέλος αποφασίστηκε από όλους τους αντιπροσώπους, η στήριξη του Προέδρου Αστέριου Νάκα  στην υποψηφιότητα του στις εκλογές της ομοσπονδίας ΠΟΦΕΕ.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ