ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΔΙΚΤΥΩΣΗΣ ΣΤΕΛΕΧΩΝ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟΥ ΠΑΝΤΟΠΩΛΕΙΟΥ ΛΑΡΙΣΑΣ ΚΑΙ ΚΕΝΤΡΟΥ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣ ΤΕΜΠΩΝ

Ενημερωτική συνάντηση δικτύωσης πραγματοποιήθηκε μεταξύ των στελεχών του Κοινωνικού Παντοπωλείου του Δήμου Λαρισαίων και των στελεχών του Κέντρου Κοινότητας του Δήμου Τεμπών.

Η συνάντηση πραγματοποιήθηκε στο χώρο του Κοινωνικού Παντοπωλείου του Δήμου, κατά τη διάρκεια της οποίας  δόθηκε η ευκαιρία τα στελέχη των δύο Δομών να ανταλλάξουν απόψεις με κοινό σκοπό την καλύτερη εξυπηρέτηση των ωφελουμένων.

Επιπλέον πραγματοποιήθηκε ξενάγηση στο χώρο του Κοινωνικού Παντοπωλείου και ενημέρωση για τον τρόπο λειτουργίας της Δομής, για  τις δράσεις και τις εκδηλώσεις που γίνονται προκειμένου να συγκεντρωθούν τρόφιμα και άλλα είδη πρώτης ανάγκης για την κάλυψη των βασικών αναγκών των συμπολιτών μας.

Στη συνάντηση παρευρέθηκαν ο Αντιδήμαρχος Κοινωνικής Πολιτικής κος Βούλγαρης Σωτήρης ο οποίος τόνισε ότι στους δύσκολους καιρούς που διανύουμε είναι πολύ σημαντικό να στηρίζουμε με κάθε τρόπο τους συμπολίτες μας  που βρίσκονται σε ανάγκη. Επίσης το παρόν έδωσε και η Διευθύντρια Κοινωνικής Πολιτικής κα  Ζιώγα Έφη  καθώς και στελέχη του Κοινωνικού Παντοπωλείου.

Το Κέντρο Κοινότητας του Δήμου Τεμπών εκπροσώπησαν οι Κοινωνικοί Λειτουργοί κ.κ. Κούρτη Παναγιώτα και Καλογήρου Μαρία οι οποίες τόνισαν ότι θα υπάρχει συνεργασία όποτε χρειαστεί.

Το Κοινωνικό Παντοπωλείο είναι μια από τις Δομές Παροχής Βασικών Αγαθών του Δήμου Λαρισαίων, χρηματοδοτείται από το Ευρωπαϊκό Κοινωνικό Ταμείο στο πλαίσιο του Περιφερειακού Επιχειρησιακού Προγράμματος Θεσσαλίας 2014-2020 και λειτουργεί προς όφελος των ευπαθών ομάδων πληθυσμού, κυρίως αυτών που βρίσκονται κάτω από το όριο της φτώχειας, μέσω της παροχής επισιτιστικής και υλικής   βοήθειας.

Όσοι επιθυμούν να συνδράμουν στην προσπάθεια αυτή μπορούν να επικοινωνήσουν με το Κοινωνικό Παντοπωλείο στο τηλ: 2410-255876και στη διεύθυνση  Μανωλάκη 9-11(εντός της στοάς).

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ