ΜΕ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΔΙΕΞΗΧΘΗ Η ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΗ ΟΛΥΜΠΙΑΔΑ ΑΡΧΙΜΗΔΗΣ ΣΤΗ ΛΑΡΙΣΑ

Ένα σπουδαίο επιστημονικό γεγονός, η Εθνική Μαθηματική Ολυμπιάδα «Αρχιμήδης» διεξήχθη το Σάββατο στη Λάρισα στις αίθουσες του 15ου Γυμνασίου.
Ο διαγωνισμός στέφθηκε από απόλυτη επιτυχία. Έλαβαν μέρος μαθητές Γυμνασίων και Λυκείων από τη Θεσσαλία και τη Στερεά Ελλάδα.
Από τους επιτυχόντες στο διαγωνισμό αυτό θα στελεχωθούν οι Εθνικές Ομάδες Μαθηματικών που θα εκπροσωπήσουν τη χώρα στους διάφορους διεθνείς διαγωνισμούς.

Την ευθύνη διεξαγωγής του διαγωνισμού είχε το Παράρτημα Λάρισας της ΕΜΕ που συγκρότησε ένα οργανωτικό σχήμα με επικεφαλής τον Πρόεδρο της Επιτροπής Διαγωνισμών κ. Κώστα Τσαβέ.

Παρόντες ο οικοδεσπότης πρόεδρος της τοπικής ΕΜΕ κ. Κώστας Καραμπάτσας, οι πρόεδροι των ΕΜΕ Μαγνησίας και Τρικάλων κ.κ. Στέλλα Δημητρακοπούλου και Σούκα Ζαραμπούκα, καθώς και ο Διευθυντής Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Λάρισας μαθηματικός κ. Νίκος Ζέρβας.

Η διοίκηση της ΕΜΕ Λάρισας ευχαριστεί τη ΔΔΕ Λάρισας, τη διεύθυνση του 15ου Γυμνασίου Λάρισας, το βιβλιοπωλείο «Καλτσάς» για την ευγενική υποστήριξη της όλης διαδικασίας και ιδιαίτερα τους διοικητικούς υπαλλήλους του 15ου Γυμνασίου κ.κ. Δώρα Ντούμου και Σωτήρη Μανασή που με τη φυσική τους παρουσία και φροντίδα συνέβαλαν στην άρτια διοργάνωση και διεξαγωγή του διαγωνισμού.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ