ΤΟ ΓΛΕΝΤΗΣΑΝ ΟΙ ΑΒΔΕΛΛΙΩΤΕΣ ΣΤΟΝ ΤΥΡΝΑΒΟ

Η ανακοίνωση της διοίκησης του συλλόγου για την πετυχημένη βραδιά

Η χθεσινή βραδιά υπήρξε συγκλονιστική και παροιμιώδης, αντάξια της αέναης φήμης που ακολουθεί τους Αβδελλιώτες, ότι…όταν αποφασίσουν να χορέψουν και να τραγουδήσουν σείεται ο κόσμος ολάκερος….

Ο Σύλλογος ευχαριστεί θερμά όλους εσάς που στηρίξατε τη χθεσινή του εκδήλωση και τον τιμήσατε με την παρουσία σας.

Επίσης ευχαριστεί εκ βαθέων για την τιμή που του έγινε και παρευρέθηκαν μαζί του, τον Βουλευτή του Νόμου Λάρισας κ. Χρήστο Κέλλα, την πρόεδρο του Περιφερειακού Συμβουλίου Θεσσαλίας κ. Τάνια Ντόκου, τον Δήμαρχο Τυρνάβου κ. Γιάννης Κόκουρας και τον Πρόεδρο της Κοινότητας Αβδέλλας κ. Δημήτρη Δερπάνη.

Θα ήταν παράλειψη του να μην ευχαριστήσει επίσης και την υπέροχη βλάχικη ορχήστρα του Λάμπρου Τσιοτίκα και τους μουσικούς Μάκη Τσιοτίκα και Ζήση Τσιοτίκα που υπήρξαν αντάξιοι και συνεπείς των μουσικών προσδοκιών των παρευρισκομένων και φυσικά τη Διεύθυνση του Cafe Εν Τυρναβω για την αμέριστη συμπαράσταση, την άψογη φιλοξενία του και τον επαγγελματισμό που υπέδειξαν οι εργαζόμενοι του.

Τέλος, θέλοντας να..ιντριγκάρει τη σκέψη και τη διαθέση σας…σας πληροφορεί ότι ο φετινός Αύγουστος στην Αβδέλλα μας, προμηνύεται άκρως εντυπωσιακός, γεμάτος δρώμενα και καθηλωτικές μουσικές βραδιές.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ