ΧΡ. ΚΕΛΛΑΣ: ΕΥΤΥΧΗΜΑ ΓΙΑ ΤΗ ΧΩΡΑ ΠΟΥ ΣΤΟ ΤΙΜΟΝΙ ΤΗΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΚΥΡ. ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ

Χαιρετισμός του βουλευτή στην εκδήλωση κοπής πίτας της ΔΕΕΠ Λάρισας της ΝΔ

«Μπορεί οι συγκυρίες, που βιώνει ο πλανήτης και ιδιαίτερα η γειτονιά μας, να είναι δυσμενείς, ωστόσο εκδηλώσεις σαν τη σημερινή, που διοργανώνει η Διοικούσα Επιτροπή της παράταξής μας, σε συνδυασμό με τη ραγδαία βελτίωση των επιδημιολογικών δεδομένων, μας κάνουν αισιόδοξους για το μέλλον».

Αυτά δήλωσε, μεταξύ άλλων, στην εκδήλωση κοπής της βασιλόπιτας της ΔΕΕΠ Λάρισας, ο αν. Γραμματέας της ΚΟ της ΝΔ, βουλευτής ν. Λάρισας, Χρήστος Κέλλας, ο οποίος συνεχάρη κι ευχαρίστησε για τη δράση τους, τόσο τον πρόεδρο Ηλία Σουφλιά και τα μέλη της Διοικούσας Επιτροπής, όσο και όλα τα κομματικά στελέχη, που χαρακτήρισε «μαχητές πρώτης γραμμής, που αποτελούν το στήριγμα του κόμματος και της κυβέρνησης του Κυριάκου Μητσοτάκη».

Τα εύσημα στους αγωνιστές της παράταξης

Σύμφωνα με τον Χρήστο Κέλλα, «στη διάρκεια των 2,5 δύσκολων ετών της διακυβέρνησης της χώρας από τη Ν.Δ, με το προσφυγικό, την πανδημία, τους σεισμούς και τα ακραία καιρικά φαινόμενα, η κυβέρνησή μας στάθηκε όρθια και κατάφερε  να υλοποιεί με σταθερότητα το πρόγραμμά μας, αφήνοντας θετικό αποτύπωμα στην κοινωνία».

«Εσείς μας δίνετε δύναμη, εσείς μας εμπνέετε. Σας καλώ, όλους μαζί, να συνεχίσουμε αυτόν τον ωραίο αγώνα της δημιουργίας και να προβάλλουμε το πολυεπίπεδο κυβερνητικό έργο, που πάει την Ελλάδα μπροστά, παρά τις αντιξοότητες που αντιμετωπίζουμε. Χαρακτηριστικό παράδειγμα αποτελεί η ψηφιακή μεταρρύθμιση του κράτους, η οποία επιτεύχθηκε εν μέσω πανδημίας», επεσήμανε ο Λαρισαίος πολιτικός.

Κριτική στον ΣΥΡΙΖΑ 

Στη συνέχεια, ο Χρήστος Κέλλας, καταδίκασε  τη ρωσική εισβολή στην Ουκρανία, εκφράζοντας τα συλλυπητήριά του στις οικογένειες των Ελλήνων, που έπεσαν από ρωσικά πυρά.

Τόνισε, ακόμη, ότι η σκέψη μας είναι στην δοκιμαζόμενη ελληνική κοινότητα, για την προστασία και ασφάλεια της οποίας, προ ημερών, συναντήθηκε με τον αρμόδιο Υφυπουργό Εξωτερικών Ανδρέα Κατσανιώτη.

Επιπλέον, επέκρινε τον ΣΥΡΙΖΑ, που προτάσσει το κομματικό από το εθνικό συμφέρον κρατώντας ίσες αποστάσεις, τη στιγμή που έχουμε εισβολή της Ρωσίας στην Ουκρανία, παραβίαση της εδαφικής της ακεραιότητας και καταπάτηση κάθε κανόνα διεθνούς δικαίου. «Εξομοιώνουν, δηλαδή,  τον θύτη με το θύμα», σημείωσε χαρακτηριστικά ο κ. Κέλλας, προσθέτοντας ότι «ιστορικοί αναθεωρητισμοί, που επικαλείται η Μόσχα, δεν γίνονται αποδεκτοί το 2022».

Ο αν. Γραμματέας της Κ.Ο της ΝΔ έκλεισε την ομιλία του, τονίζοντας:

«Αντιλαμβανόμαστε, λοιπόν όλοι, γιατί σε τούτες τις κρίσιμες στιγμές, είναι ευτύχημα για τη χώρα, που διαθέτει έναν άξιο πρωθυπουργό, τον Κυριάκο Μητσοτάκη. Τώρα αποδεικνύεται γιατί η ενίσχυση της αμυντικής θωράκισης της χώρας μας και η ασφάλειά της αποτελούν αυτοσκοπό».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ