ΕΚΟΨΕ ΠΙΤΑ ΤΟ Α.Τ. ΤΥΡΝΑΒΟΥ (ΦΩΤΟ)

Μέσα σε γιορτινή ατμόσφαιρα και συναδελφικό κλίμα πραγματοποιήθηκε χθες το μεσημέρι η κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας του Αστυνομικού Τμήματος Τυρνάβου με την παρουσία και του δημάρχου Τυρνάβου κ. Ιωάννη Κόκουρα. Την πίτα ευλόγησε ο προϊστάμενος του ιερού μητροπολιτικού ναού της Παναγίας Φανερωμένης Τυρνάβου Αρχιμανδρίτης π. Τιμόθεος.

Ο Διοικητής Α/Ά κ, ΜΠΙΡΔΑΣ Σεραφείμ και ο υποδιοικητής Α/΄Β κ. Γεώργιος Πατσιαούρας υποδέχτηκαν τους καλεσμένους τους και το προσωπικό του Α.Τ. Τυρνάβου .

Στην εκδήλωση παρευρέθηκαν και χαιρέτησαν ως εκπρόσωπος της ΔΑ Λάρισας ο Υποδιευθυντής κ. Πελεκάνης Ευάγγελος, ο Πρόεδρος της Ένωσης Αξιωματικών Θεσσαλίας και Διευθυντής Ασφάλειας Λάρισας κ. Καλούσιος Χρήστος, ο πρόεδρος της Ένωσης Αστυνομικών Λάρισας κ. Αθανάσιος Νταβούρας και ο Ειδικός Γραμματέας κ. Ηλίας Αναγνώστου, καθώς και τα μέλη κ. Νίκος Τηγανής, Χρυσαφούδης Χρυσάφης και Γεώργιος Ζησάκης και ο αστυνομικός και πρόεδρος του Δ.Δ. Δαμασίου κ. Τσανάκας Γεώργιος.

Στους χαιρετισμούς τους ο δήμαρχος Τυρνάβου, αφού ευχήθηκε καλή χρονιά αναφέρθηκε στην αγαστή συνεργασία Δήμου και Αστυνομίας σε τοπικό επίπεδο, ευχαρίστησε τους αστυνομικούς του τμήματος για την άψογη και ανθρώπινη εκ μέρους τους αντιμετώπιση των πολιτών κατά την εφαρμογή των μέτρων αντιμετώπισης της πανδημίας, ενώ δεν παρέλειψε να ευχαριστήσει τον πρόεδρο της Ένωσης για την αμέριστη συμπαράσταση από τα μέλη της Ένωσης Λάρισας αλλά και την Πανελλήνια Ομοσπονδία Αστυνομικών κατά την περίοδο του σεισμού στην περιοχή.

Στην ομολογουμένως δύσκολη αποστολή του τμήματος αναφέρθηκαν οι Διευθυντές κ.κ. Πελεκάνης και Καλούσιος καθώς πρόκειται ομολογουμένως για την πιο προβληματική αστυνομικά περιοχή της ΔΑ Λάρισας με τα στελέχη της να δίνουν έναν διαρκή αλλά νικηφόρο αγώνα προς όφελος των πολιτών.

Στη συνέχεια τον λόγο πήρε ο πρόεδρος της Ένωσης Αστυνομικών Λάρισας κ. Αθανάσιος Νταβούρας ο οποίος πέρα από τις ευχές, έκανε αναφορά στον καθημερινό αγώνα των συναδέλφων του κατά την διάρκεια της πανδημίας αλλά και κατά την περίοδο του σεισμού, όπου πέραν της καθημερινής παρουσίας οι αστυνομικοί συνέδραμαν με 4 οικίσκους και ιατροφαρμακευτική βοήθεια από το υστέρημά τους, Αναφέρθηκε δε στα προβλήματα που αντιμετωπίζει το αστυνομικό τμήμα και στα έργα της Ενωσης για την καλυτέρευση της καθημερινότητας των συναδέλφων του .

Ο διοικητής του Α.Τ. Τυρνάβου κ. Μπίρδας ευχαρίστησε τους καλεσμένους με ευχές για υγεία και αγαστή συνεργασία προς όφελος των πολιτών .

Ακολούθησε μικρή δεξίωση ενώ ο Αρ/κας Τόλης Βαγγέλης ήταν τυχερός της ημέρας κερδίζοντας το φλουρί.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ