ΝΙΚΟΣ ΚΟΥΒΕΛΑΣ: Η ΑΝΙΚΑΝΟΤΗΤΑ ΤΗΣ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΑΡΧΗΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΤΥΡΝΑΒΟΥ ΧΤΥΠΑΕΙ ΚΟΚΚΙΝΟ

Ανακοίνωση του Τοπικού Συμβούλου Αμπελώνα εκλεγμένου με τη Δράση Πολιτών

Τα παράπονα των Αμπελωνιτών, οι οποίοι στέλνουν και το αδιάψευστο φωτογραφικό υλικό, είναι εύλογα και δικαιολογημένα.
Η περιοχή πέριξ της εκκλησίας του Αγ. Κωνσταντίνου και του 2ου Δημοτικού Σχολείου θυμίζει… λίμνες της Φινλανδίας.

Οι περίοικοι δύσκολα μπαινοβγαίνουν στα σπίτια τους, ενώ μαθητές και διδακτικό προσωπικό του Σχολείου κυριολεκτικά τσαλαβουτούν μέσα στις μπάρες, πριν φτάσουν στις τάξεις για το μάθημά τους.

Παρόλα αυτά, η δημοτική αρχή συνεχίζει την μακαριότητα του ύπνου της, καθώς μάλλον ενδιαφέρονται μόνο για το μηνιάτικο. Το αυτί κανενός υπευθύνου δεν έχει ιδρώσει, μολονότι οι διαμαρτυρίες είναι ουρανομήκεις. Κανένας πλέον από τη δημοτική αρχή δεν ασχολείται με τον εγκαταλελειμμένο Αμπελώνα, με τη λογική ότι οι Αμπελωνίτες είναι παιδιά ενός κατώτερου θεού.

Προφανώς, ο κ. Κόκουρας, αφού έχασε τις αστικές αναπλάσεις του Αμπελώνα, ασχολείται μόνο με τα μάρμαρα της κεντρικής πλατείας του Τυρνάβου και δεν έχει καθόλου χρόνο να ασχοληθεί με τις ανάγκες και τα προβλήματα των Αμπελωνιτών, οι οποίοι όμως δηλώνουν εξοργισμένοι από την αδιαφορία του.

Και η δίκαια αυτή οργή είναι βέβαιο ότι θα φανεί στην προσεχή εκλογική αναμέτρηση. Τότε ο κ. Κόκουρας και οι πέριξ αυτού θα καταλάβουν το ολέθριο σφάλμα τους, αλλά πλέον θα είναι αργά.

Δεν θα τους σώσει ούτε ο κ. Χρυσοβέργης, ούτε κανένας άλλος. Η οργή στον Αμπελώνα έχει ξεχειλίσει και θα τους πνίξει.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ