ΕΜΦΑΝΙΖΟΝΤΑΙ ΩΣ ΑΝΑΣΦΑΛΙΣΤΟΙ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΙ ΚΑΙ ΑΣΦΑΛΙΣΜΕΝΟΙ ΤΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΥ ΚΑΙ ΠΡΩΗΝ ΤΑΜΕΙΩΝ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΩΝ (ΕΤΑΑ)

Στον αέρα είναι οι συνταξιούχοι του Δημοσίου αλλά και συνταξιούχοι και ασφαλισμένοι με πληρωμένες τις ασφαλιστικές εισφορές των πρώην ταμείων επιστημονικών κλάδων (ΕΤΑΑ) αφού σύμφωνα με όσα καταγγέλλουν ο ΕΦΚΑ λόγω δυσλειτουργιών στο σύστημα τους εμφανίζει ως ανασφάλιστους.

Μάλιστα αναγνώστης του paidis.com που είναι συνταξιούχος του δημοσίου με επιστολή τους προς τη σελίδα αναφέρει τα εξής:

“Τα golden boys του ΕΦΚΑ με τους παχυλούς μισθούς τα έκαναν θάλασσα. Ενώ είμαι συνταξιούχος του Δημοσίου και μου γίνονται κανονικά κρατήσεις για υγειονομική περίθαλψη από χθες 1/3 φαίνομαι ανασφάλιστος.

Η γιατρός του ΚΥ Λάρισας που είχα κλείσει ραντεβού εδώ και 1,5 μήνα δεν μπορεί να μου γράψει τα φάρμακα μου , που παίρνω κάθε μήνα, που κοστίζουν αρκετά χρήματα και τώρα πρέπει να ξανακλείσω ραντεβού αν και όταν αποκατασταθεί το πρόβλημα.

Επικοινώνησα με το διαφημισμένο 1555 και μου απάντησαν ότι υπάρχει ένα τεχνικό πρόβλημα με την ΗΔΙΚΑ και να επικοινωνήσω σε δυο μέρες αν δεν λυθεί το πρόβλημα. Από ότι πληροφορήθηκα το πρόβλημα αφορά και χιλιάδες ασφαλισμένους του ΕΤΑΑ.. Και όλα αυτά στην Ελλάδα που ηγείται στην 4η βιομηχανική επανάσταση που λέει κι ο πρωθυπουργός μας. . Τι να πω , “άξιος” ο μισθός τους . Κάνουν οικονομία στο κράτος”.

Ελλάς το μεγαλείο σου…

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ