ΠΥΡΟΒΟΛΗΣΕ ΤΗΝ ΠΡΩΗΝ ΣΥΝΤΡΟΦΟ ΤΟΥ ΚΑΙ ΣΤΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΑΥΤΟΚΤΟΝΗΣΕ

Τραγωδία σημειώθηκε το βράδυ της Τετάρτης στη Θεσσαλονίκη. Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες ένας άντρας μπούκαρε με όπλο σε καφέ της οδού Παπάφη και πυροβόλησε μια γυναίκα. Στη συνέχεια έστρεψε το όπλο επάνω του και αυτοκτόνησε.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του thestival, ο δράστης είναι πρώην σύντροφος του θύματος. Μπήκε στα κατάστημα με κοντόκανη καραμπίνα και πυροβόλησε το θύμα στην κοιλιακή χώρα. Από τον πυροβολισμό τραυματίστηκε και η ανήλικη κόρη του θύματος.


Η γυναίκα που δέχτηκε τον πυροβολισμό μεταφέρθηκε σοβαρότατα τραυματισμένη στον νοσοκομείο «Παπαγεωργίου». Ο χώρος έχει αποκλειστεί από ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις.

Ο δράστης του αιματηρού επεισοδίου που σημειώθηκε το βράδυ της Τετάρτης στο καφέ – τσιπουράδικο της οδού Παπάφη, στη Θεσσαλονίκη ήταν αθλητής του ΜΜΑ, αρκετά γνωστός στους ανθρώπους του αθλήματος. Πρόκειται για τον Λεοντή Βορριά.

«Είχανε αρκετό καιρό σχέση, όμως πρόσφατα η Β. τον είχε χωρίσει. Είχε πει στο παρελθόν πως αν τον αφήσει θα τη σκοτώσει. Ήταν πάρα πολύ δυνατός, μπορούσε να βάλει κάτω 50 άτομα. Μία φορά έσπασε τις χειροπέδες που του είχαν βάλει αστυνομικοί. Είχαν συχνά μεταξύ τους επεισόδια εδώ στο καφέ», δήλωσε στο thestival άνθρωπος που γνώριζε το ζευγάρι.

Η τελευταία ανάρτηση του αυτοχείρα

«Δεν φοβήθηκα ποτέ μου τον θάνατο» έγραψε στην τελευταία του ανάρτηση στο facebook o δράστης του αιματηρού επεισοδίου που έχει σοκάρει τη Θεσσαλονίκη. Περίπου μία ώρα πριν μπουκάρει στο καφέ της πρώην του ο Λεοντής Βορριάς, αθλητή του ΜΜΑ, έγραψε: «Όλο και πιο κοντά στον τελευταίο αγώνα. Το μόνο πράγμα που δεν φοβήθηκα ποτέ μου είναι τον θάνατο. Δεν ξέρω εσείς τι κάνετε».

Λίγη ώρα αργότερα εισέβαλε στο κατάστημα έχοντας την κοντόκανη καραμπίνα στραμμένη προς το έδαφος. Πλησίασε την πρώην σύντροφό του, Βίκυ και την πυροβόλησε στην κοιλιακή χώρα. Αμέσως μετά έστρεψε το όπλο προς το κεφάλι του και τράβηξε τη σκανδάλη γράφοντας τον επίλογο της ζωής του.

Από τον πυροβολισμό τραυματίστηκε ελαφρά στην πλάτη η κόρη της πρώην συντρόφου του αθλητή. Σύμφωνα με πληροφορίες του thestival, οι γιατροί δίνουν μάχη για να κρατήσουν στη ζωή την άτυχη γυναίκα που πυροβολήθηκε από τον Λεοντή Βορριά. Στο σημείο του συμβάντος μετέβη ιατροδικαστής, ο οποίος διαπίστωσε τον θάνατο του αυτόχειρα.

thestival.gr

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ