ΈΝΑ ΧΡΟΝΟ ΜΕΤΑ ΕΜΕΙΝΑΝ ΟΙ ΥΠΟΣΧΕΣΕΙΣ ΚΑΙ Η ΚΟΡΟΪΔΙΑ

Επίθεση στην κυβέρνηση εξαπέλυσε ο Β. Κόκκαλης από το σεισμόπληκτο Δαμάσι:

Το σεισμόπληκτο Δαμάσι του Τυρνάβου επισκέφθηκε σήμερα, ανήμερα της «μαύρης» επετείου του σεισμού του 2021, ο βουλευτής Λάρισας του ΣΥΡΙΖΑ – Π.Σ. κ. Βασίλης Κόκκαλης.

Αφού συζήτησε με τους σεισμόπληκτους, ο κ. Κόκκαλης άσκησε σκληρή κριτική στην κυβέρνηση τονίζοντας μεταξύ άλλων πως «έναν χρόνο μετά, έμειναν ο υποσχέσεις και η κοροϊδία».

Συγκεκριμένα ανέφερε: «Ένας χρόνος συμπληρώνεται σήμερα από τον καταστροφικό σεισμό που χτύπησε το Δαμάσι, το Μεσοχώρι και άλλα χωριά της επαρχίας Ελασσόνας και του Τυρνάβου. Ένα χρόνο μετά, δεν υπάρχουν δικαιολογίες. Δυστυχώς θυμόμαστε τις περυσινές δηλώσεις κυβερνητικών στελεχών ότι δήθεν «του χρόνου θα είστε στα σπίτια σας». Η αλήθεια είναι ότι η ανέγερση και κατασκευή νέων σπιτιών σήμερα φαντάζει ακατόρθωτη για τους συμπολίτες μας που παραμένουν σε κοντέινερ. Ακατόρθωτη γιατί από τη μία το υψηλό κόστος των υλικών καθιστά την κρατική αρωγή ψίχουλα, ενώ την ίδια ώρα η γραφειοκρατική διαδικασία καθυστερεί την οριστική κατάθεση των φακέλων.

Η κυβέρνηση όμως έχει ξεχάσει και τους αγρότες – αμπελοκαλλιεργητές που από τον περασμένο Απρίλιο ακούνε μόνον ημερομηνίες για τις αποζημιώσεις που αφορούν τον παγετό, αλλά δε βλέπουν το χρώμα του χρήματος.

Θεωρία άριστα, πράξη μηδέν. Αυτή είναι η κυβέρνηση των «αρίστων» στη θεωρία και των ανίκανων στην πράξη».

 

 

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ